Home Page / Find Your Therapist / Emma Kolehmainen

Emma Kolehmainen

In education Nurse, Psychodynamic
Helsinki,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Psykodynaamista koulutuspsykoterapiaa nuorille ja varhaisaikuisille(13-25v). Psykoterapia on matka itseen ja tavoitteena on itseymmärryksen lisääntyminen. Psykoterapiassa yritetään kohdata ja työstää hankaluudet, jotka estävät asiakasta elämästä sellaista elämää, jonka hän tuntee itselleen kuuluvan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Olen joustava ja yritän muovata toimintaani terapiassa kävijän yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tarkoituksena on antaa tilaa asiakkaan ajatuksille, mutta tarpeen tullen autan ottamalla aktiivisempaa otetta. Tärkeää on saada luotua luottamuksellinen suhde, jotta vaikeistakin asioista pystyy puhumaan. Parhaimmillaan terapiassa ilmapiiri on hyväksyvä ja luonteva.

About my therapy sessions

Käyntien kesto on 45min. 1-2 kertaa viikossa. Jokaisen terapiassa kävijän prosessi on aina erilainen ja se muokkaantuu terapian edetessä. Psykodynaaminen psykoterapia perustuu asiakkaan ja psykoterapeutin väliseen yhteistyöhön. Työskentely tapahtuu keskustelemalla vapaan assosiaation kautta. Tarkoituksena on luoda rauhassa avoin ja luottavainen vuorovaikutus, jotta terapiassa kävijä voi puhua mahdollisimman vapaasti kaikesta mielessä liikkuvasta, oli se sitten mm. elämänkokemuksista, ajatuksista, tunteista, muistoista, unista, peloista, haaveista. Tapaamisilla tavoitteena on antaa mahdollisimman paljon tilaa juuri terapiassa kävijän ajatuksille ja mielen myllerryksille.

Issues often worked with
Burnout Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja olen työskennellyt vuosia erikoissairaanhoidossa lasten- ja nuorten psykiatrisilla osastoilla. Valmistun psykoterapeutiksi vuoden 2023 lopulla.

Client group

Tarjoan psykodynaamista koulutuspsykoterapiaa nuorille ja varhaisaikuisille (13-25 v.).

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Vakiohinta toistaiseksi koulutuksen ajan.