Home Page / Find Your Therapist / Elina Klén

Elina Klén

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive
Järvenpää,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
I'm a psychologist and a cognitive psychotherapist. I have an emotion-focused and flexible style, and I combine evidence-based cognitive therapies with experiential work. As a therapist I am active, laid-back and collaborative.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Mindfulness Schema therapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina osallistuva, joustava, välitön ja tasavertainen. Olen saanut palautetta siitä, että olen helposti lähestyttävä, rento ja empaattinen. Itselleni ominaista on tasapainottelu rauhallisuuden ja energisyyden välillä – toisinaan on tärkeää pysähtyä ja syventyä senhetkiseen tunteeseen, välillä huumori ja luovuus irrottavat jumiutuneista tilanteista ja näkökulmista.

Työskentelykielinä suomi ja englanti.

About my therapy sessions

Vastaanotollani työskentely aloitetaan kartoittamalla nykytilannetta kattavasti, muodostamalla oletuksia hankaluuksia aiheuttavista tekijöistä ja tutkimalla tarkkaan, mitkä sisäiset ja ulkoiset tekijät ylläpitävät ongelmia. Vastaanotollani viivytään tunteiden äärellä, koska ne toimivat oppaana rikkaaseen ja elinvoimaiseen elämään. Vastaanotollani harjoitellaan paljon – tehdään mm. tietoisuustaitoharjoituksia, mielikuvamatkoja tai harjoitellaan heittäytymistä, irti päästämistä tai vaikkapa sanomaan jämäkästi ei rooliharjoitusten avulla. Lisäksi pyritään syventämään kosketusta omaan kokemusmaailmaan ja lisäämään läsnäoloa ja osallistumista omaan elämään. Työskentelyä ohjaavat asiakkaan arvot siitä, millaista on mielekäs, rikas elämä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa avohoitopuolella, tällä hetkellä työskentelen HYKS nuorisopsykiatriassa psykologina yksityisvastaanoton lisäksi. Olen erityisesti perehtynyt dialektiseen käyttäytymisterapiaan ja sen myötä tunnesäätelyvaikeuksien hoitamiseen. Olen toiminut dialektisen käyttäytymisterapian terapeuttina yli kymmenen vuotta ja kehittänyt ryhmämuotoista kuntoutusta tunnesäätelyvaikeuksista kärsiville. Lisäksi koulutan ja työnohjaan dialektisen käyttäytymisterapian parissa.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details