Home Page / Find Your Therapist / Eliisa Blommendahl

Eliisa Blommendahl

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive
Helsinki, Helsinki
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Olen toiminut vuodesta 2015 lähtien Valviran hyväksymänä psykologina sekä valmistunut 2023 kognitiivis-integratiiviseksi, Valviran hyväksymäksi psykoterapeutiksi. Lisäksi olen käynyt sertifikoidun ratkaisukeskeisen lyhytterapia-koulutuksen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Sinun ehdoillasi ja tarpeillasi toimiva, myötätuntoinen ja tilaa antava työote. Psykologina olen rauhallinen ja intuitiivinen sekä kunnioitan samalla rajojasi ja eheyttäsi. Käytän joustavasti harjoitteita ja annan materiaalia myös vastaanottojen ulkopuolella käytettäväksi. Itseymmärryksen ja -hyväksynnän kautta vahvuuksia korostava ja haasteita kartoittava lähestyminen.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Keskusteluapu, arviointi ja ohjaus. Tilanteen kartoitus ja asiakkaan kanssa tavoitteiden asettaminen ensikäynneillä. Terapeuttinen lyhyt keskusteluapu tai psykoterapettiopiskelijana tarjoamat psykoterapiajaksot. Erityisfokuksena muutostyöskentely tai voimavarojen lisääminen ja itsetuntemuksen kasvattaminen. Tarvittaessa tarjoan myös lausuntoja ja tutkimuksia viranomaistahoille.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Eating disorders Psychotic disorders Personality disorders Multiculturalism / immigrants Bipolar disorder
My professional background and knowledge

6 vuoden työkokemus psykologina, valmistunut kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti ja ammatilliset lisäkoulutukset (sertifikoitu ratkaisukeskeinen lyhytterapia)

Client group

Yksilökäynnit aikuisille ja nuorille. Myös kognitiiviset arviointi-ja tutkimuskäynnit ja psykologi lausunnot

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.