Home Page / Find Your Therapist / Eija Kilpeläinen

Eija Kilpeläinen

Psychotherapist, Nurse, Integrative
Etäterapia/nettiterapia,
Pieksämäki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen ihmisenä lämmin, empaattinen ja turvallinen. Pidän terapiatyöskentelystä. Voit varata ajan vastaanotolleni esimerkiksi ahdistus- tai masennusoireilun vuoksi, jos sinulla on vaikea elämäntilanne tai ihmissuhdevaikeuksia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Interpersonal psychotherapy (IPT)

About me as a therapist

Terapeuttina olen empaattinen, avoin ja joustava. Olen saanut palautetta, että olen aktiivinen terapeutti enemmän kuin passiivinen. Annan kuitenkin asiakkaalle tilaa terapiasuhteessa ja etenemme asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä auttaa löytämään ratkaisuja elämän vaikeissa asioissa. Pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa vaikeistakin asioita voi keskustella ja tutkia niitä luottamuksellisesti. Pidän tärkeänä tasavertaista, avointa ja yhteistyöhön perustuvaa terapiasuhdetta.

About my therapy sessions

Työskentelyssä pidän tärkeänä asiana toimivan yhteistyön rakentamista asiakkaan kanssa. Kartoitan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Yhdessä pohdimme tavoitteita, jotka jäsentävät työskentelyä ja joiden pohjalta valitaan sopivat työmenetelmät. Keskeistä yhteisessä työskentelyssä on pyrkiä lisäämään asiakkaan ymmärrystä itsestään tutkimalla ajatuksia, tunteita ja toimintaa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Ammatiltani olen sairaanhoitaja AMK, opinnot olen painottanut psykiatriseen hoitotyöhön. Olen saanut työskennellä psykiatrian poliklinikalla/mielenterveysvastaanotolla noin 15 vuotta. Työni keskeisin tehtävä on ollut yksilöterapeuttinen työskentely. Työn ohella olen syventänyt osaamistani lisäkoulutuksilla, joita on mm. seksuaalineuvoja-, psykoterapeuttiset valmiudet-, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti- ja interpersoonallisen psykoterapian koulutukset. Lyhyempiä koulutuksia on mm. kriisi- ja traumatyön-, mindfulness-, depressioryhmänohjaaja- , DKT- , tunnekeskeinen psykoterapia ja skeemapsykoterapiakoulutuksia.
Minulla on laajasti kokemusta työskentelystä eri mielenterveyden häiriöistä sekä erilaisten elämäntilannekriisien parissa.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

Additional information

Kelan kuntoutuspsykoterapiaa tarjoan vain Pieksämäellä tai etäterapiana. Mikäli hakeudut Kelan tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan, otathan yhteyttä sähköpostitse.

First session price

1.00

Regular session price

1.00

Pricing details

Peruuttamattomasta käynnistä laskutetaan asiakaskäynnin hinta.
Peruutus tulee tehdä 24 tuntia ennen tapaamista.