Home Page / Find Your Therapist / Eija Kilpeläinen

Eija Kilpeläinen

In education Psychiatric staff nurse, Integrative
Pieksämäki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen lämmin, empaattinen ja luotettava terapeutti. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa edullisempaan hintaan, jolloin terapia ei ole Kela-korvattavaa. Minulle voi varata aikoja myös tuki- ja kriisikäynneille. Psykoterapeutiksi valmistumisen jälkeen palveluni on Kela-korvauksen piirissä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Interpersonal psychotherapy (IPT) Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Terapeuttina olen empaattinen, avoin ja joustava. Olen saanut palautetta, että olen aktiivinen terapeutti enemmän kuin passiivinen. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin sekä auttaa löytämään ratkaisuja elämän vaikeissa asioissa. Tärkeää minulle on aito, empaattinen ja inhimillinen kohtaaminen. Pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa vaikeistakin asioita voi keskustella ja tutkia niitä luottamuksellisesti. Pidän tärkeänä tasavertaista, avointa ja yhteistyöhön perustuvaa vuorovaikutussuhdetta.

About my therapy sessions

Työskentelyssä pidän tärkeänä asiana toimivan yhteistyön rakentamista asiakkaan kanssa. Kartoitan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Yhdessä pohdimme tavoitteita, jotka jäsentävät työskentelyä ja joiden pohjalta valitaan sopivat työmenetelmät. Keskeistä yhteisessä työskentelyssä on pyrkiä lisäämään asiakkaan ymmärrystä itsestään tutkimalla ajatuksia, tunteita ja toimintaa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Feeling bad Panic attacks Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Anxiety towards social situations Low self-esteem Changing lifestyle Challenges in parenting Personality disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Ammatiltani olen sairaanhoitaja AMK. Olen saanut työskennellä psykiatrian poliklinikalla yli 10 vuotta, jossa edelleen työskentelen päätoimisesti. Työni keskeisin tehtävä on yksilöterapeuttinen työskentely. Työn ohella olen syventänyt osaamistani lisäkoulutuksilla, joita on mm. seksuaalineuvoja-, psykoterapeuttiset valmiudet-, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti- ja interpersoonallisen psykoterapian koulutukset. Lyhyempiä koulutuksia on mm. kriisi- ja traumatyön-, mindfulness-, depressioryhmänohjaaja koulutuksia.
Minulla on laajasti kokemusta työskentelystä eri mielenterveysongelmista sekä erilaisten elämäntilannekriisien parissa.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details