Home Page / Find Your Therapist / Eeva Pihlaja

Eeva Pihlaja

In education Psychologist, Psychoanalytic
Vantaa, Tikkurila
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja psykoanalyyttisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Minulla on tällä hetkellä vapaana paikka kaksi kertaa viikossa tapahtuvaan koulutuspsykoterapiaan Vantaalla Tikkurilassa. Terapian hinta on 50e/kerta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen, läsnä oleva ja asiakkaan tilannetta kunnioittava: kaikesta voi puhua. Terapian perustana on luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde, jotta vaikeiden ajatusten ja tunteiden läpikäyminen mahdollistuisi. Tilaa jää asiakkaan vapaalle kerronnalle ja mielikuville, mutta pyrin myös nostamaan huomion kohteeksi asioita, jotka voivat olla tärkeitä ja tuoda ymmärrystä asiakkaan tilanteeseen. Terapeuttinen otteeni vaihtelee asiakkaan persoonan ja tilanteen mukaan.

About my therapy sessions

Terapian kulku ja fokus määräytyvät asiakkaan tilanteen mukaan. Asiakkaan elämäntilannetta tarkastellaan kokonaisuutena, jossa ovat mukana nykyhetki, menneisyys, ihmissuhteet ja muut tärkeät elämän osa-alueet. Myös terapeutin ja asiakkaan välinen suhde ja terapiassa heräävät tunteet voivat olla huomion kohteena ja lisätä ymmärrystä. Tavoitteena on vaikeiden asioiden kohtaaminen ja käsittely turvallisessa tilanteessa, itseymmärryksen lisääntyminen ja tunteiden tunnistamisen ja käsittelyn vahvistuminen, jolloin muutos tasapainoisempaan elämään tulee mahdolliseksi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja nyt erikoistumassa psykoanalyyttiseksi psykoterapeutiksi Turun yliopiston ja Helsingin psykoterapiaseuran järjestämässä koulutuksessa. Minulla on kokemusta mielenterveystyöstä lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden kanssa.

Client group

Tällä hetkellä otan vastaan asiakkaaksi aikuisia.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details