Home Page / Find Your Therapist / Eeva-Maija Möttönen

Eeva-Maija Möttönen

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Couple therapy
Helsinki, Itäkeskus
Finnish
Customer Groups
Families Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Parisuhteessa jokaisella on tarve tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja vastaanotetuksi. Kun yhteys kumppaniin katkeaa, ahdistumme ja reagoimme usein joko vaatimalla tai vetäytymällä. Turvallinen tunneyhteys on valtava voimavara, ja sen rakentaminen parisuhteeseen on pariterapian avulla mahdollista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen puolueeton terapeutti, joka löytää ymmärrystä ja myötätuntoa kaikkia osapuolia kohtaan. Viitekehykseni on tunnekeskeinen pariterapia. (EFT), jonka avulla haluan pariterapiassa auttaa pareja korjaamaan kadonnutta tunneyhteyttä ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Perheterapeuttina haluan auttaa pareja ja perheitä ottamaan käyttöön omat, ehkä piilossa olevat positiiviset voimavaransa. Perhe on itse oman tilanteensa paras asiantuntija, joten työtapani on perheen omaa asiantuntijuutta kannustava ja arvostava.

Vastaanotolle voit tulla joko yhdessä tai yksin. Terapia voi tapahtua myös etäyhteydellä.

About my therapy sessions

Tuntuuko parisuhteen tai perhe-elämän solmukohtien selvittely liian vaativalta yksin? Tuntuuko siltä, että tunneyhteys kumppaniin ei toimi niin kuin toivoisit? Toistuvatko repivät riidat tahtomattanne samalla kaavalla yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että asiat selviävät?

Istunnoillani luodaan turvallinen ilmapiiri, jossa vuorovaikutuksen parantaminen on keskustelemalla mahdollista. Pariterapiassa käytän tunnekeskeisen pariterapian (EFT) menetelmiä.

Perheterapiassa tilannetta helpottavien, ehkä piilossa olevien, positiivisten voimavarojen löytyminen tuo ilon ja onnistumisen tunteen. Jakamalla asioita pääsemme vähitellen yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen pari- ja perheterapeutti. Olen erikoistunut tunnekeskeiseen pariterapiaan (EFT). Pohjakoulutuksina minulla on sosionomin ja diakonin koulutukset. Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

First session price

130.00

Regular session price

150.00

Pricing details

Sekä tutustumis- että vakiokäynnin kesto 90 min

Aikoja päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Henkilökohtainen käynti tai etävastaanotto:
- pariterapia, tutustumiskäynti 90 minuuttia 130 €
- pariterapia, jatkokäynti 90 minuuttia 150 €
- yksilökäynti 60 minuuttia 95 €

Jakamalla asioita pääsemme yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.