Home Page / Find Your Therapist / Eeva-Maija Möttönen

Eeva-Maija Möttönen

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Couple therapy
Helsinki, Itäkeskus
Tampere, keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Parisuhteessa jokaisella on tarve tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja vastaanotetuksi. Kun yhteys kumppaniin katkeaa, ahdistumme ja reagoimme usein joko vaatimalla tai vetäytymällä. Turvallinen tunneyhteys on valtava voimavara, ja sen rakentaminen parisuhteeseen on pariterapian avulla mahdollista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen puolueeton terapeutti, joka löytää ymmärrystä ja myötätuntoa kaikkia osapuolia kohtaan. Viitekehykseni on tunnekeskeinen pariterapia. (EFT), jonka avulla haluan pariterapiassa auttaa pareja korjaamaan kadonnutta tunneyhteyttä ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Perheterapeuttina haluan auttaa pareja ja perheitä ottamaan käyttöön omat, ehkä piilossa olevat positiiviset voimavaransa. Perhe on itse oman tilanteensa paras asiantuntija, joten työtapani on perheen omaa asiantuntijuutta kannustava ja arvostava.

Vastaanotolle voit tulla joko yhdessä tai yksin. Terapia voi tapahtua myös puhelimessa tai etäyhteydellä.

About my therapy sessions

Tuntuuko parisuhteen tai perhe-elämän solmukohtien selvittely liian vaativalta yksin? Tuntuuko siltä, että tunneyhteys kumppaniin ei toimi niin kuin toivoisit? Toistuvatko repivät riidat tahtomattanne samalla kaavalla yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että asiat selviävät?

Istunnoillani luodaan turvallinen ilmapiiri, jossa vuorovaikutuksen parantaminen on keskustelemalla mahdollista. Pariterapiassa käytän tunnekeskeisen pariterapian (EFT) menetelmiä.

Perheterapiassa tilannetta helpottavien, ehkä piilossa olevien, positiivisten voimavarojen löytyminen tuo ilon ja onnistumisen tunteen. Jakamalla asioita pääsemme vähitellen yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen pari- ja perheterapeutti. Olen erikoistunut tunnekeskeiseen pariterapiaan (EFT). Pohjakoulutuksina minulla on sosionomin ja diakonin koulutukset. Terapiatyössäni hyödynnän kaikkien näiden opintojen kautta saamaani ammattitaitoa.

Additional information

Otan vastaan Helsingin Itäkeskuksessa Palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä osoitteessa Marjaniementie 74 sekä Tampereen keskustassa osoitteessa Aleksis Kiven katu 30 D. Myös etävastaanotto puhelimessa tai etäyhteydellä on mahdollinen.

First session price

150.00

Regular session price

169.00

Pricing details

Sekä tutustumis- että vakiokäynnin kesto 90 min

Aikoja päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Henkilökohtainen käynti tai etävastaanotto:
- pariterapia, tutustumiskäynti 90 minuuttia 140 €
- pariterapia, jatkokäynti 90 minuuttia 169 €
- yksilökäynti 60 minuuttia 110 €

Etävastanotto voi tapahtua puhelimessa tai etäyhteydellä.

Jakamalla asioita pääsemme yhteisvoimin elämässä eteenpäin. Jokainen meistä on rakastamisen arvoinen.