Home Page / Find Your Therapist / Eero Hänninen

Eero Hänninen

Psychotherapist, Nurse, Cognitive
Seinäjoki, Törnävä
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Tarjoan vastaanottoja Kelan kuntoutuspsykoterapiaa hakeville ja työterveys- ja yksityisasiakkaille. Työskentelen Seinäjoella, mutta teen tarvittaessa myös etävastaanottoja. Olethan yhteydessä ja jutellaan lisää!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Minulle on tärkeää, että koet tulevasi ymmärretyksi joka kerta, kun tapaamme. Sen vuoksi pyrin keskittymään Sinuun ja niihin asioihin, jotka siinä hetkessä ovat Sinun kannaltasi tärkeitä ja oleellisia. Olen työskentelyssäni aktiivinen ja tutkiskeleva ja luonteeltani olen positiivinen, joten huumori, yhdessä ihmetteleminen ja uuden oppiminen ovat oleellinen osa vastaanottojani.

About my therapy sessions

Psykoterapeuttina pyrin auttamaan Sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Itsensä ymmärtäminen helpottaa usein sitä tuskaa, jota koemme haasteiden edessä, mutta auttaa meitä myös tarvittaessa toimimaan toisin. Työmenetelmiini kuuluu tarpeesta riippuen tunnetyöskentelyä, rentoutumisen harjoittelua, skeemoihin tutustumista, traumojen työstämistä ja erityisesti uusien keinojen oppimista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pian 15 vuoden työkokemus psykiatrialta, josta 11 vuotta olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa lasten- ja nuorisopsykiatrian parissa. Sitä ennen tein oikeuspsykiatriaa aikuisten kanssa. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja psykoterapeutiksi valmistuin 2021. Tällä hetkellä kouluttaudun traumafokusoituun kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan laajentaakseni osaamistani traumojen hoidossa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details