Home Page / Find Your Therapist / Carolin Ketola

Carolin Ketola

In education Nurse, Cognitive
Turku, keskusta
Kaarina, Piisparisti
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Children under 13y Families Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi (2022-2025). Suuntaudun lapsiin ja nuoriin, opinnoissa valmiudet hoitaa aikuisia. Työskentelen lasten, nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa, jota toteutetaan samoilla periaatteilla kuin perinteistäkin psykoterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Pyrin kohtaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja rakentamaan tasavertaisen, tutkivan ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen. Tärkeimpiä arvojani terapeuttina ovat empatia, myötätunto, hyväksyntä, toiveikkuus ja leikillisyys/huumori. Lasten kanssa työskennellessäni kannustan vanhempia mukaan hoitoon ja sen suunnitteluun, sillä vanhemmat ovat lapsensa parhaita asiantuntijoita.

About my therapy sessions

Lasten ja nuorten käyntien pituus on tavallisesti 45 minuuttia. Tapaamisilla voidaan: jutella, leikkiä, piirtää, pelata ja tehdä erilaisia tehtäviä. Mitä nuorempi lapsi, sitä enemmän leikki työskentelyn välineenä korostuu. Isomman lapsen ja nuoren kanssa käynnit ovat enemmän keskustelupainotteisia.

Koulutusterapia sisältää alkuarviointijakson, jonka tavoitteena on muodostaa yhteinen käsitys työskentelyn kohteena olevista haasteista, sen taustasta ja ylläpitävistä tekijöistä, sekä muodostaa työskentelyn tavoitteet. Hahmotan asiakkaan tilannetta kognitiivisesta viitekehyksestä, joten yleisimpiä teemoja käynneillä ovat: tunteet, ajatukset, käytös ja keho.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness Burnout Changing lifestyle Processing my past Personality disorders Personal growth and development
My professional background and knowledge

Minulla kahdeksan vuoden työkokemus erikoissairaanhoidosta ja laaja-alaisesti erilaisista lasten- ja nuorisopsykiatristen häiriöiden hoidosta ja tutkimuksesta, kuten: masennus, ahdistus, käytöshäiriö, neuropsykiatriset sairaudet (ADHD, autisminkirjo, tourette), OCD, syömishäiriö, koulunkäyntivaikeudet, trauma ja mutismi.

Client group

Työskentelen lasten, nuorten sekä nuorten aikuisten kanssa.

First session price

25.00

Regular session price

50.00

Pricing details