Home Page / Find Your Therapist / Carita Gullans

Carita Gullans

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Recource-oriented family therapy
Leinolanlahti,
Kemiö,
Mariehamn, Möckelö
Finnish Swedish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Lämmin ja luotettava voimavarakeskeinen Pari ja Perheen psykoterapeutti. Apua pari ja perheitten kriiseihin. Suhteitten selvittelylle. Stressi ja stressin hallintaan. Pätevä ja luonteelta luova. Pitkiä ja lyhyitä terapioita. Osaamista myös nuorten ongelmissa ja vanhempien haasteissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Recource-oriented family therapy
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas Mindfulness Hypnosis

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin ja myötätuntoinen, Ihminen ja ihmisen elämä on arvokasta ja arvostava työnote on minulle itsestäänselvyys. Luovuus itsessäni auttaa keinojen löytämisen.
”Lennä,lennä leppäkerttu.. miksi se ei lennä? lasken pilkut, yksi,kaksi,kolme.. taitaa olla kuusi pilkkua. Punainen ja musta, ja oranssia tulee sormen päähän. Sen jälkiä.. Taitaa olla leppäkertulla nälkä. Laitan varovasti leppäkertun kukanlehdelle ja se ei hyvin helpolla liuvu sormesta vaan on pakko auttaa vähän toisella sormella. Jätän nyt sinut siihen.. ja tunnen jotenkin onnea siinä hetkessä. Iloitsen teoistani leppäkertun huolehtimisesta. Jätän sen nyt siihen koska tiedän sen pärjäävän. Katson taivasta ja mietin mistähän se leppäkerttu tuli luokseni ja iloitsen siitä että se kävi tutustumassa. ” Terapeutti Carita.

About my therapy sessions

Terapiassa käytän perheterapeuttisia menetelmiä, kuten esim. perhekartan piirtäminen. Ihmissuhteet ja niiden merkitys ovat osa terapiaani. Terapia on hyvin asiakaskeskeinen ja asiakkaan oma kertomus on keskipisteenä. Perheterapia voi auttaa ihmisen ymmärtämään asian uudella tavalla ja elämään syntyy uusia näkökulmia, jotka avartavat mieltä. Terapian laatua arvioidaan joka kerta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Hurting yourself Subtance abuse/addiction Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Sexual problems Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykiatriassa vuodesta 2011. Kokemusta on kaikenlaisista psyykkisistä sairauksista. Koulutukset: Kriisipsykologia (NOVIA), syömishäiriöt (NOVIA), lasten ja aikuisten neuropsykologia (NOVIA), kriminologia (NOVIA), DKT-koulutus (ÅHS) Johtajuus sosiaali jaTerveyshuollon ala 2011-2013 (NOVIA). Kliininen hypnoosi koulutus valm. 01/2019 (Anna Gerge). Yooga-ohjaaja koulutus 01/2019

Client group

Työskentelen mielelläni nuorten ja nuorten haasteiden ympärillä. Kiinnostuksenani on myös stressi ja stressin vaikutukset/työuupumus. Parit ja perheet kriisissä. Otan myös yksityishenkilöitä, jotka tarvitsevat tukea omaan kehitykseen ja kasvuun.

Additional information

Opetan meditaatiota/mindfullness/yoogaa,

First session price

90.00

Regular session price

140.00

Pricing details

pari-psykoterapia 90min/210€
perhe psykoterapia 90min/ 270€
vanhempainohjaus 60 min/ 140€
yksityis psykoterapia 45min/ 105€