Home Page / Find Your Therapist / Carita Gullans

Carita Gullans

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Recource-oriented family therapy
Mariehamn, Möckelö
Kemiö,
English Swedish Finnish
Customer Groups
Groups Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Lämmin ja luotettava voimavarakeskeinen Pari ja Perheen psykoterapeutti. Apua pari ja perheitten kriiseihin. Suhteitten selvittelylle. Stressi ja stressin hallintaan. Pätevä ja luonteelta luova. Pitkiä ja lyhyitä terapioita. Osaamista myös nuorten ongelmissa ja vanhempien haasteissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Recource-oriented family therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Crisis and traumas Mindfulness Hypnosis EMDR

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin ja myötätuntoinen, Ihminen ja ihmisen elämä on arvokasta ja arvostava työnote on minulle itsestäänselvyys. Luovuus itsessäni auttaa keinojen löytämisen.
”Lennä,lennä leppäkerttu.. miksi se ei lennä? lasken pilkut, yksi,kaksi,kolme.. taitaa olla kuusi pilkkua. Punainen ja musta, ja oranssia tulee sormen päähän. Sen jälkiä.. Taitaa olla leppäkertulla nälkä. Laitan varovasti leppäkertun kukanlehdelle ja se ei hyvin helpolla liuvu sormesta vaan on pakko auttaa vähän toisella sormella. Jätän nyt sinut siihen.. ja tunnen jotenkin onnea siinä hetkessä. Iloitsen teoistani leppäkertun huolehtimisesta. Jätän sen nyt siihen koska tiedän sen pärjäävän. Katson taivasta ja mietin mistähän se leppäkerttu tuli luokseni ja iloitsen siitä että se kävi tutustumassa. ” Terapeutti Carita.

About my therapy sessions

Terapiassa käytän perheterapeuttisia menetelmiä, kuten esim. perhekartan piirtäminen. Ihmissuhteet ja niiden merkitys ovat osa terapiaani. Terapia on hyvin asiakaskeskeinen ja asiakkaan oma kertomus on keskipisteenä. Perheterapia voi auttaa ihmisen ymmärtämään asian uudella tavalla ja elämään syntyy uusia näkökulmia, jotka avartavat mieltä. Terapian laatua arvioidaan joka kerta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Sexual problems Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Subtance abuse/addiction Hurting yourself Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anger management Phobia/fear Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Psychotic disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykiatriassa vuodesta 2011. Kokemusta on kaikenlaisista psyykkisistä sairauksista. Koulutukset: Kriisipsykologia (NOVIA), syömishäiriöt (NOVIA), lasten ja aikuisten neuropsykologia (NOVIA), kriminologia (NOVIA), DKT-koulutus (ÅHS) Johtajuus sosiaali jaTerveyshuollon ala 2011-2013 (NOVIA). Kliininen hypnoosi koulutus valm. 01/2019 (Anna Gerge). Yooga-ohjaaja koulutus 01/2019. EMDR 1.

Client group

Työskentelen mielelläni nuorten ja nuorten haasteiden ympärillä. Kiinnostuksenani on myös stressi ja stressin vaikutukset/työuupumus. Parit ja perheet kriisissä. Otan myös yksityishenkilöitä, jotka tarvitsevat tukea omaan kehitykseen ja kasvuun.

Additional information

Opetan meditaatiota/mindfullness/yoogaa,

First session price

105.00

Regular session price

140.00

Pricing details