Home Page / Find Your Therapist / Birgitta Airikkala

Birgitta Airikkala

Psychotherapist, Social studies, Couple therapy
Videovastaanotto, koko Suomi
Akaa, videoyhteydellä
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Tarjoan terapiaa etäyhteydellä yksilöille (myös lyhytterapiana) ja pareille. Lähestyn asiakastani ja hänen elämänsä pulmia herkkyydellä. Työotteeni on vuorovaikutteinen, käytännönläheinen ja asiakkaan omaa persoonallisuutta vahvistava.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen rauhallinen ja empaattinen sekä asiakasta herkällä korvalla kuunteleva psykoterapeutti. Vahvuuteni ovat herkkyys ja luovuus sekä monipuolinen työ- ja elämänkokemus. Lähestyn asiakastani hienotunteisesti ja arvostavasti, mutta rohkeasti kysellen. Työotteeni on vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen sekä asiakkaan omaa persoonallisuutta vahvistava.

About my therapy sessions

YKSILÖTERAPIA voidaan toteuttaa asiakkaan omana yksilöllisenä terapiana mm. lyhytterapiana, tai osana asiakkaan pari- ja perheterapiaprosessiin liittyvää terapiaa. Perheterapeuttisessa YKSILÖTERAPIASSA keskiössä ovat asiakas ja hänelle merkitykselliset ihmissuhteet. Nuorelle perheterapeuttinen yksilöterapia sopii aikuistumiseen liittyvissä haasteissa.

TUNNEKESKEISESSÄ PARITERAPIASSA tunteet ovat keskeisenä elementtinä parisuhdevaikeuksia ja kiintymyssuhteen haasteita käsiteltäessä. Puolisoita pyritään auttamaan prosessoimaan emotionaalisia reagointitapojaan niin, että he voisivat olla uudella ja tyydyttävämmällä tavalla vuorovaikutuksessa keskenään.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Additional information

Teen tällä hetkellä terapiaa etänä videoyhteyden avulla, myös lyhytterapiaa.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Yksilöterapia 60 min 100,00 € (myös tutustumiskäynti)
Pariterapia 90 min 180,00 € (myös tutustumiskäynti)