Home Page / Find Your Therapist / Arto Hernetkoski

Arto Hernetkoski

In education Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Joensuu,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Terapiassa mennään kohti jotakin merkityksellistä. Haluan auttaa sinua saavuttamaan haluamasi elämäntilanteen. Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutuksessa ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Tervetuloa vastaanotolleni Psykoterapiakeskus Reiluun Joensuussa tai etänä ympäri Suomea.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapiassa etsitään vastauksia, mutta ensin on löydettävä oikeat kysymykset. Se edellyttää rohkeaa mielentilaa sekä työntekijältä että asiakkaalta. Uskon tasa-arvoiseen keskustelusuhteeseen jossa pyritään eteenpäin. Annan tilaa ajattelulle ja etsin mahdollisuuksia toiminnalle. Oma työotteeni on dialoginen ja osallistuva. Siinä tuntuu kiinnostus ja välittäminen.

About my therapy sessions

Minulle terapia on eräänlaista tutkimusmatkaa kohti haluttua tavoitetta. Siinä tutkitaan asioiden vaikutussuhteita ja ilmenemistä sekä etsitään ja kokeillaan uusia tapoja ajatella, olla ja toimia. Haluan auttaa asiakasta selventämään niidenasioiden merkitystä jotka ovat jääneet epäselväksi. Se on mielenkiintoista ja syvällistä työskentelyä omien ajatusten ja tapojen parissa. Terapiassa mennään myös kohti niitä asioita joita on ehkä aiemmin vältelty. Se voi toisinaan tuntua pelottavalta, mutta juuri siksi se on tärkeää. Turvallisessa ympäristössä se onnistuu ja on aidosti vaikuttavaa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Low self-esteem Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Panic attacks Burnout
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Opiskelen parhaillaan kognitiivista käyttäytymisterapiaa ja olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen tehnyt yli kymmenen vuotta sosiaalialan asiakastyötä hyvin erilaisten taustan omaavien ihmisten kanssa. Ahdistuneisuushäiriöt, työ-ja opiskeluongelmat ja elämänkriisit ovat eniten esiintyneitä työskentelykohteita.

Olen työskennellyt myös erilaisten riippuvuuksien parissa. Erityisenä kohteena toiminnalliset riippuvuudet, kuten rahapelaaminen, digipelaaminen, somenkäyttö ja syömishäiriöt. Voit kysyä erikseen riippuvuuksiin kohdennettua työskentelyä.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani on minäkuva ja riippuvuudet.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapia 30,00/käynti
Lyhytterapia 50,00/käynti