Home Page / Find Your Therapist / Arja Veijola

Arja Veijola

Psychotherapist, Physiotherapist, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Espoo, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja vahvistamaan voimavarojasi. Työskentelytapani perustuu ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan ja kehon sekä mielen yhteyden ymmärtämiseen. Tarjoan räätälöidyt työskentelytavat asiakkaiden tarpeiden mukaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet ja vahvistamaan voimavarojasi. Filosofiani on, että tiedät itse parhaiten, mitä haluat ja mitä tarvitset, joten tehtäväni on auttaa sinua löytämään ne asiat ja mahdollisuudet, jotka vie sinua lähemmäs tavoitteitasi.

Työskentelytapani perustuu ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan, joka keskittyy ratkaisuihin ja tulevaisuuteen sen sijaan, että keskityttäisiin menneisyyteen tai ongelmiin. Minulla on myös fysioterapeutin koulutus, joten ymmärrän kehon ja mielen yhteyden merkityksen terapiatyössä.

Jos kaipaat apua tavoitteidesi saavuttamisessa, voit luottaa ammattitaitooni ja kokemukseeni. Olen auttanut monia asiakkaita löytämään uusia suuntia elämässään, ja olen varma, että myös sinua voidaan auttaa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Istunnoillani sovellan Ben Furmanin kehittämää ratkaisukeskeistä terapiaa, joka keskittyy tulevaisuuteen ja ratkaisujen löytämiseen menneisyyden ongelmien sijaan. Kartoitamme asiakkaan tavoitteita ja etsimme konkreettisia askelia niiden saavuttamiseksi.

Ratkaisukeskeisessä terapiassa käytän voimavarakeskeisiä kysymyksiä, poikkeustilanteiden etsimistä, skaalakysymyksiä ja tulevaisuuteen suuntautuvia kysymyksiä. Näiden avulla autan asiakasta tunnistamaan vahvuutensa ja selviytymiskeinonsa ratkaisujen löytämiseksi.

Istunnoilla käymme läpi asiakkaan kokemuksia ja tunteita, mutta keskitymme erityisesti onnistumisiin ja selviytymiseen liittyviin hetkiin. Näistä oivalluksista luomme positiivista muutosta ja toiveikasta tulevaisuutta. Tiivistettynä Ben Furmanin ratkaisukeskeisessä terapiassa korostetaan yhteistyötä asiakkaan kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi, voimavarojen tunnistamista ja onnistumisia hyödyntäen erilaisia kysymyksiä ja harjoituksia tasavertaisessa vuorovaikutuksessa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Challenging life situation Personal growth and development
My professional background and knowledge

2010 Ratkaisukeskeisen psykoterapian kaksivuotinen vaativan eritystason (VET-) koulutus 2008 KELA-pätevyys.
2006 TEO-pätevyys (VALVIRA)
2006-2009 Ratkaisukeskeinen psykoterapian terapeuttikoulutus, Lyhytterapiainstituutti Oy, Helsinki. Koulutuksen sisältö:
Lopputyö, ratkaisukeskeinen lähestymistapa urheiluvalmennuksessa
1990-1994 Fysioterapeutti, Helsingin IV Terveydenhuolto-oppilaitos. Yo-opintolinja
Työkokemus
2006- Psykoterapeutin työtehtäviä ammatinharjoittajana
1999- Urheiluvalmennuksen tuottaminen ammatinharjoittajana
1997-1996 Taitoluisteluliiton Projekti-2000-ryhmän valmentaja
1997-1995 Fysioterapeutti, Ulappatorin Fysioterapia, Espoo
1990-1989 Kuntohoitaja, Fysio-Masa, Espoo
1989-1988 Vastaavan liikunnanohjaajan sijaisuus, Espoon kaupungin liikuntavirasto
1999-1984 Taitoluisteluvalmentajan työtehtäviä seura- ja liittotasoilla

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 18-vuotiaiden nuorten kanssa. Työ ja opiskeluelämän haasteet, työnohjaus ja urakysymykset. Stressi, jännitys ja keskittyminen. Itsetunto, itsevarmuus ja motivaatio-ongelmat. Traumat ja elmämän kriisit.

First session price

105.00

Regular session price

105.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.