Home Page / Find Your Therapist / Anu Saharinen

Anu Saharinen

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Meilahti, Meilahti
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Etsitkö keskusteluapua elämäntilanteesi pohtimiseen matalalla kynnyksellä? Kartoitetaan tilannettasi ja aloitetaan yhdessä työskentelemään kohti tavoitettasi. Olen psykiatrian ammattilainen sekä perhe ja paripsykoterapeutti. Voit tulla yksin tai yhdessä. Ota rohkeasti yhteyttä!
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina pyrin kuuntelemaan ja huomioimaan tarkasti asiakkaan omat toiveet. Mukautan aina toimintani asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa olen aktiivinen ja herkkä keskustelija tai enemmän taustalla huomioita tekevä ja tilaa antava kuuntelija. Pyrin luomaan terapiatilanteeseen rauhallisen ja luottamuksellisen tilan, jossa kaikki asiakkaat tulevat kuulluksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenänsä. Olen koulutukseltani perhe- ja paripsykoterapeutti. Psykiatrian lisäksi minulla on pitkä työhistoria lastensuojelusta. Toimin edelleen psykiatriassa psykiatrisena sairaanhoitajana.

About my therapy sessions

Tapaamisia voi olla muutamasta kerrasta pidempään prosessiin asiakkaan tilanteen ja toiveen mukaisesti. Yhdessä sovimme tapaamisten tavoitteet ja etsimme voimavaroja sekä keinoja niiden toteutumiseen. Sukupuutyöskentelyn avulla voimme tutkia perheen historiaa, joka on kokemukseni mukaan oiva apu myös oman tilanteen ymmärtämiseen ja sitä kautta elämänhallinnan parantamiseen. Tapaamisissa voidaan myös tarvittaessa keskittyä hyvän eron rakentamiseen, suhteen päättymisen syiden ymmärtämiseen ja vanhemmuuden tukemiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kartoitetaan yhdessä tilanne ja aloitetaan tavoitteellinen terapia, josta on hyötyä sinulle, perheellesi ja läheisillesi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety Difficulty sleeping
Areas of Specialization
Psychotic disorders Child welfare Bipolar disorder
First session price

80.00

Regular session price

107.00

Pricing details

Pari- ja perheterapia 60 min. 107€,
90 min. 159 €,

Vanhempainohjaus 45 min. yksilöterapiaan liittyen 75 €,
45 min ryhmäterapiaan liittyen 75 €

Yksilökäynti 45 min. 80€.
Keskusteluaikoja myös etäyhteydellä sovitusti!