Home Page / Find Your Therapist / Anu Mehtälä

Anu Mehtälä

In education Psychologist, Integrative
Jyväskylä, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Minulla on kokemusta monelta eri työalalta; mielenterveystoimistosta, terveyskeskuspsykologin työstä, työterveyshuollosta ja kuntoutuspsykologin työstä sekä työkaluja tunteiden tunnistamiseen ja niiden nimeämiseen. Surutyön ja sen tukemisen kanssa on kertynyt osaamista työuran ajalta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina ja ihmisenä olen läsnäoleva, lämmin ja asiakkaista välittävä. Omaan sensitiivistä herkkyyttä löytää asiakkaan haasteet sekä voimavarat. Työskentelyotteeni on kuunteleva ja myötäelävä mutta myös tarvittaessa aktiivinen. Pyrin asiakkaideni kanssa tasa-arvoiseen yhteistyöhön. Elämänkriisien ja huolien kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, apua on saatavilla.

About my therapy sessions

Terapiaistunnoillani tehdään monenlaisia asioita. Keskustellaan ja pohditaan yhdessä, elämäntilannettasi. Voimme myös käydä läpi sinun arvomaailmaasi erinlaisilla menetelmillä. Tämä usein auttaa sinua havaitsemaan sinulle tärkeitä asioita ja sitä kautta tuomaan apua ongelmiisi. Voin ohjata sinua mindfulnes harjoituksiin ja muihin erilaisiin rentoutusmenetelmiin. Terapiaistunnoilla pyrin siihen, että sinun on on luonteva ja hyvä olla kanssani.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Sexual problems Anger management Panic attacks Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Brain injuries People with intellectual disabilities
First session price

50.00

Regular session price

70.00

Pricing details