Home Page / Find Your Therapist / Annika Lindström

Annika Lindström

Psychotherapist, Master of Political Sciences, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Turku keskusta
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen Valviran ja Kelan hyväksymä erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti positiivisella, aktiivisella ja tasa-arvoisella työotteella. Sinä olet itse oman elämäsi paras asiantuntija. Vastaanotolla voimme yhdessä etsiä ratkaisuja elämäsi pulmakohtiin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Ihminen on aina enemmän kuin ongelmansa ja hänet tuleekin nähdä kokonaisuutena. Psykoterapeutti ja asiakas ovat liittolaisia, jotka yhdessä ratkovat elämän solmukohtia. Psykoterapeuttina olen valoisa, arvostava ja lämmin; myös luovuus ja huumori voivat olla läsnä terapiassa.

Ihmisten yhtäläinen ihmisarvo on minulle erittäin tärkeää. Riippumatta taustasta, etnisyydestä, seksuaalisesta suuntauksesta tai elämän tämänhetkisistä ongelmista olemme kaikki ihmisinä samanarvoisia. Voit keskustella kanssani luottamuksella myös kaikkein arimmista asioista.

Ongelmasi ratkaisu on jo sinussa, etsitään se yhdessä!

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun. Tällä hetkellä en voi valitettavasti vastaanottaa uusia KELA-asiakkaita, mutta kertakäynti- ja lyhytterapia-asiakkaat ovat tervetulleita.

About my therapy sessions

Terapiaistunnon sisältö määrittyy aina asiakkaan senhetkisen tilanteen ja toiveiden mukaan. Terapiaistunnolla voidaan käydä läpi asioita, jotka ovat juuri sillä hetkellä eniten asiakkaan mielen päällä tai käsitellä niitä asioita, joita yhdessä asiakkaan kanssa on sovittu tavoitteellisen työskentelyn kohteeksi. Terapiassa kaikki tunteet ovat sallittuja. Ratkaisukeskeisen terapian menetelmät ovat asiakasta voimaannuttavia ja terapian fokus on ongelmapuheen sijaan onnistumisissa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen lastensuojelun, kriisityön ja päihdetyön ammattilainen. 20-vuotisesta työurastani puolet olen työskennellyt huostaanotettujen lasten parissa ja osaankin erityisellä herkkyydellä kohdata lapsia ja nuoria. Olen myös työskennellyt vuosia kansainvälisten, kotimaisten ja perheensisäisten adoptioiden parissa.

Olen toiminut Turun kriisiryhmissä debriefing-istuntojen vetäjänä kahdeksan vuotta. Kuolemantapauksen, eron tai muun elämänmuutoksen kohtaaminen helpottuu keskustelussa ammattilaisen kanssa ja nopea avunsaanti on tärkeää.

A-klinikalla ja Nuorisoasemalla vuosia päihdeterapeuttina työskenneltyäni erilaisten riippuvuuksien hoito on osa ammattiosaamistani.

Client group

Työskentelen mielelläni kaikenlaisten asiakasryhmien parissa. Lähinnä sydäntäni lienevät kuitenkin lapset ja nuoret, elämänkriisit ja seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset.

Additional information

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat yrityksen Terapiatalo Noste asiakaspalveluun.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.