Home Page / Find Your Therapist / Annele Lindeqvist

Annele Lindeqvist

Psychotherapist, Nurse, Psychoanalytic
Helsinki, Sörnäinen
Finnish Swedish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Aikuisten yksilöpsykoterapia, perhe- ja pariterapia, taideterapia ( ET, Kela) Terapiassa integroituu teoriapohjaa sekä analyyttisesta että voimavarakeskeisestä psykoterapiasta. Nuorten taideterapia(Kela)
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas Art therapy Supporting attachment Body-oriented psychotherapy

About me as a therapist

Ajattelen että terapiassa on tärkeää tulla näkyväksi kokonaisena erillaisine puolineen itselleen ja terapeuttina toimin peilinä ja tuen tätä prosessia. Toimin kanssakulkijana tällä matkalla. Terapian ydin on vuorovaikutuksessa.
Jokainen on yksilö jonka elämäntarina ja myös terapiaprosessi on omanlainen. Hyödynnän työssäni kokemuksia, koulutusta ja teoriaa yksilö, pari-ja perheterapia viitekehyksistä.

About my therapy sessions

Terapiassa on mahdollista purkaa ajatuksia ja tunteita ja oppia ilmaisemaan itseään toiselle ihmiselle.Tämä voi mahdollistaa muutosta ja uusien toimintamallien löytämistä..Terapiasta voi saada apua jos kärsii esimerkiksi masennuksesta, ahdistuksesta tai vuorovaikutusongelmista Joskus aiemmassa elämänvaiheessa koettu trauma voi aktivoitua ja on tarve käydä tapahtumia läpi jotta voi elää täysipainoisesti tätä hetkeä. Joskus kuvan tekeminen voi tukea prosessia ja auttaa sinua kuvaamaan tunteita joille on vaikea löytää sanoja.

Pariterapiaan hakeudutaan usein tilanteissa kun on kriisi parisuhteessa, jolloin keskustelu ulkopuolisen kanssa voi auttaa asioiden käsittelyä ja jäsentämistä. Parisuhteissa saattaa toistua vuorovaikutuskuvioita joita on vaikea muuttaa ja joita pariterapiassa on mahdollisuus pysähtyä tarkastelemaan. Jos päädytään avioeroon ja perheessä on lapsia vanhemmuuteen liittyvistä asioista voi tulla keskustelemaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pain related difficulties Seriously traumatized patients and dissociative disorders Multiculturalism / immigrants
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt pitkään psykiatrian alalla lasten, aikuisten ja perheiden kanssa. Mielenterveysongelmien vaikutukset perheissä ja ylisukupolvien siirtyvät traumat ja toimintamallit kiinnostavat. Lapsuusajan traumojen lisäksi minulla on kokemusta sota- ja pakolaisuustraumasta kokevien terapiasta ja sitä kautta myös työskentelystä tulkin välityksellä.

Client group

Minulla käy aikuisia Kelan tukemassa psykoterapiassa tai taideterapiassa usein liittyen masennusoireisiin.
Nuoria ja nuoria aikuisia taideterapiassa.
Pareja pariterapiassa ja tapaan myös yksilöitä liittyen parisuhdeongelmiin tai kysymyksiin.
Tarjoan myös lyhytkestosta kriisiterapiaa.

First session price

70.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Pariterapia/ Perheterapia 130,00 1,5t.