Home Page / Find Your Therapist / Anne Tölli

Anne Tölli

Psychotherapist, Psychologist, Integrative
Jyväskylä, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykologi ja psykoterapeutti (integratiivinen). Vastaanotolleni on turvallista tulla juuri omana itsenään. Vahvin osaamisalueeni on psyykkisten oireiden kanssa työskentely (mm. masennus, ahdistuneisuus, traumat ja elämän kriisit).
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Kunnioitan tapaasi olla ja ilmentää sitä juuri sinun tavallasi. Työotteeni on aktiivinen, mutta samalla tilaa antava. Vahvuuteni ovat aitous ja helposti lähestyttävyys. Työtapani kulmakivenä on luottamukseen perustuva työskentelysuhde. Tärkeimpänä asiana pidän sitä, että koet tulevasi nähdyksi ja kuulluksi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työotteeni on integratiivinen tarkoittaen, että minulla on käytössäni monipuoliset keinot tukea ja auttaa sinua tavoitteissasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Teen paljon töitä tavoittaakseni juuri sinun kokemuksesi. Tunteiden ja ajatusten kanssa työskentelyn myötä itsetuntemuksesi paranee eivätkä menneet asiat sekä oireet saa enää samalla tavoin otetta elämässäsi kuin aiemmin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Hurting yourself
My professional background and knowledge

Vahvin osaamisalueeni psykologina on psykiatrian puolelta aikuisten ja nuorten aikuisten parissa työskentelystä. Tämän kokemuksen kautta minulla on vahva osaaminen etenkin psyykkisten oireiden kanssa työskentelyyn(mm. masennus, ahdistuneisuus, traumat ja elämänkriisit). Kokemusta minulla on myös perheneuvonnasta sekä kouluterveydenhuollosta.

Client group

Tarjoan pitkiä yksilöpsykoterapioita, lyhyt terapiaa ja yksittäisiä käyntejä aikuisille sekä nuorille aikuisille.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Psykologikäynti 90e.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.