Home Page / Find Your Therapist / Anne Määttänen

Anne Määttänen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Imatra, Imatrankoski
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
Anne Määttänen Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja psykiatrian sairaanhoitaja Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti vuodesta 2009 lähtien. Otan vastaan ilta-aikaan ja minulla on muutamia paikkoja vapaana niin lyhyisiin kuin pidempiin terapioihin. Etäyhteys mahdollisuus.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työotteeni on arvostava, kunnioittava ja aktiivinen. Olen positiivinen, suorapuheinen ja työskentelyssäni korostuu rauhallisuus ja sallivuus huumoria unohtamatta. Minua erityisesti kiinnostavat sinun vahvuutesi, voimavarasi ja tavoitteesi liittyen terapiaan ja tulevaisuuteen. Asioiden tarkastelemisen eri näkökulmista olen todennut myös hyvin hyödylliseksi.

About my therapy sessions

Terapiassa hyödynnän asteikkojen käyttöä, poikkeuskysymyksiä ja voimavarojen kartoitusta. Voimme tutkia elämääsi sukupuuta tai elämänjanaa käyttäen.
Minulla myös korva akupunktio koulutus joten sitä voidaan halutessasi käyttää muun terapian ohella. Terapian lähtökohtana ovat aina asiakkaan tavoitteet ja niiden kartoitukseen sekä arviointiin paneudutaan huolella.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen tehnyt psykiatrista hoitotyötä yli 30 vuotta ja psykoterapeuttina olen ollut vuodesta 2009.

First session price

79.00

Regular session price

85.00

Pricing details