Home Page / Find Your Therapist / Anne Maarto-Ilonen

Anne Maarto-Ilonen

Psychotherapist, Nurse, Cognitive analytic
Helsinki, Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Vastaanottoni on tällä hetkellä valitettavasti täynnä enkä voi ottaa uusia asiakkaita. Psykoterapeuttina minulle on tärkeää luottamuksellinen ja lämmin terapiasuhde. Se luo pohjan asiakkaan toivomalle muutokselle ja yhteiselle työskentelylle.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Olen kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja minulla on pitkä kokemus psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa työskentelemisestä.
Terapeuttina minulle on tärkeää että asiakkaallani on terapiassa turvallinen olo. Terapiaan hakeutuminen tai terapiassa oleminen eivät useinkaan ole helppoja asioita. Toivon että terapeuttina voin olla helposti lähestyttävä - ihminen jonka rinnalla on terapian ajan hyvä kulkea. Kognitiivis-analyyttinen psykoterapia on joustava ja monipuolinen psykoterapiamenetelmä, tärkeintä on asiakkaan ja terapeutin yhteinen työskentely. Itselleni on keskeistä, että asiakkaani voi aidosti kokea tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi ja yhteisen työskentelyn myötä saada asioihin uutta näkökulmaa.

About my therapy sessions

Psykoterapian alkuvaiheessa kartoitamme yhdessä asiakkaan kokemuksia, oireilua, terapian tavoitteita ja tapoja työskennellä. Painotan sitä, että terapiassa asiakas voi puhua mistä tahansa itse tärkeiksi kokemistaan asioista. Terapiassa pyritään löytämään yhteistä jäsennystä asiakkaan tilanteesta. Tavoitteena on oireiden ja hankalan olon helpottuminen lisääntyneen itseymmärryksen ja uusien vaihtoehtoisten toimintatapojen hahmottamisen myötä.

Issues often worked with
To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Anxiety towards social situations Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Panic attacks Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Tein pitkään töitä psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa, aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Nykyään toimin kokopäiväisesti psykoterapeuttina omalla vastaanotollani Töölössä. Urani alkupuolella työskentelin psykiatrisella osastolla ja poliklinikalla jossa hoidettiin erityisesti mielialahäiriöitä ja kriisissä olevia asiakkaita. Sen jälkeen työskentelin viisi vuotta Helsingin kaupungin Kaksisuuntaisen mielialahäiriön tutkimus- ja hoitokeskuksessa.

Client group

Tarjoan lyhyt- ja pitkäkestoista psykoterapiaa yli 18-vuotiaille aikuisille. Olen KELA:n palveluntuottaja ja Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Työskentelen mielelläni monenlaisten asiakkaiden kanssa, mutta eniten itselläni on kokemusta masennuksen, ahdistuksen, kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja tunne-elämän säätelyn ongelmien kanssa työskentelystä.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details