Home Page / Find Your Therapist / Anne Lehtonen

Anne Lehtonen

Psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Porvoo, Tarmola
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Onnitteluni! Uskon, että olet matkalla kohti toivomaasi tulevaisuutta, koska olet etsimässä sopivaa terapeuttia. Anna minun olla sen aikaa mukana tukenasi, että saat voimasi kerätyksi ja tarkka suunta selviää. Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja kokenut sairaanhoitaja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen läsnäoleva ja välittävä terapeutti. Minulla on taito kuulla, mitä päätät kertoa minulle. Haluan rohkaista ja kannustaa sinua tavoitteisiisi pääsemisessä. Olen valmis sopeuttamaan työskentelyni sellaiseksi, että siitä olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä. Pyrin antamaan sinulle tilaa olla juuri sellainen kuin olet. Saat myös käyttöösi monipuolisen ja pitkän hoitotyökokemukseni.

About my therapy sessions

Olen kiinnostunut kuulemaan elämäntilanteestasi, ja millaista muutosta tavoittelet. Tarkastelemme yksityiskohtaisesti, millaisena unelmiesi toteutuminen näyttäytyy tulevaisuudessa. Huomioimme nekin vahvuutesi, jotka olet jo saattanut unohtaa. Etsimme uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joilla saat haasteesi hallittavalle tasolle. Luomme välitavoitteita, joita ovat mahdollista toteuttaa lähiaikoina. Seuraamme etenemistäsi ja teemme tarvittaessa täsmennyksiä ja korjauksia suunnitelmaasi. Saatan antaa välitehtäviä, mutta päätät itse, mitä kerrot niiden tekemisestä. Voit ottaa mukaan tapaamiseemme läheisen ihmisen, jonka tiedät kannustavan sinua kohti haluamaasi muutosta.

Mikäli vastaanottohuoneessa istuminen ei houkuttele sinua, voin tehdä myös kotikäyntejä tai lähteä kanssasi metsäpolulle. Vain mielikuvitus ja hyvät tavat ovat rajana psykoterapian toteuttamiselle!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Suurimman osan n. 40-vuoden työurastani olen toiminut sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa somaattisen hoidon osastoilla. Siinä työssä on tullut vahvasti ilmi, miten psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen kokonaisuus ihminen on. Olen tehnyt töitä myös vanhustenhuollossa sekä yksityisenä kotisairaanhoitajana ja lymfaterapeuttina.

Ennen psykoterapeuttikoulutusta olen opiskellut yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa täydennyskoulutuksia, kuten kivun- ja syöpätautien erikoistumisopinnot, dementiatyön asiantuntijaopinnot, gerontologian perusopinnot, hyvinvointiyrittäjyyden erikoistumisopinnot ja psykoterapeuttiopintojen edellyttämät lisäopinnot.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa

Additional information

Usein 1 -8 käyntiä riittää siihen, että elämä tuntuu taas merkitykselliseltä, joskus hoitoa tarvitaan pidemmän aikaa.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

(Vakiokäynnin kesto on 45 min.) 90 min. käynnin hinta on 160,00. Kotikäynnit ja pitkien terapioiden tutustumiskäynnit hinnoitellaan sopimuksen mukaan.