In education Psychologist, Cognitive analytic
Helsinki, Ruoholahti
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivis-analyyttisessa psykoterapeuttikoulutuksessa oleva psykologi. Tarjoan apua erilaisiin ongelmiin, kuten ahdistukseen, masennukseen ja uupumukseen sekä elämänkriiseihin ja ongelmiin ihmissuhteissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Terapeuttina olen välitön, läsnä oleva ja aktiivinen. Yritän tavoittaa, mikä kunkin ihmisen tilanteessa on olennaista ja pyrkiä yhdessä löytämään ymmärrystä, oivalluksia ja ulospääsyjä parempaan. Mukautan työotettani tarpeen mukaan aktiivisemmaksi tai enemmän tilaa antavaksi. Minulle on tärkeää, että asiakas voi tapaamisissamme tuntea olonsa turvalliseksi, hyväksytyksi ja kohdatuksi.

About my therapy sessions

Hahmottelemme käynneillä kokonaistilannettasi ja pyrimme luomaan ymmärrystä siitä, mikä kaikki oireiluusi tai ongelmaasi vaikuttaa. Työskentely voi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan painottua enemmän menneisyydessä taustalla olevien asioiden työstämiseen tai nykyhetkeen - usein on tietysti tärkeää liikkua molemmissa. Työskentelyssä käytän kognitiivis-analyyttista viitekehystä ja lyhytterapeuttisia menetelmiä. Terapian tarkemman fokuksen ja työskentelytavat sovimme yhdessä.

Huom! En tee Kela-terapioita enkä psykologin tutkimuksia.

Issues often worked with
Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykologina mm. aikuispsykiatrialla, äitiys- ja lastenneuvolassa, varhaiskasvatuksessa, terapeuttisessa vauvaperhetyössä, henkilöarvioinnissa sekä erikoissairaanhoidossa synnytysten ja lahjasoluhoitojen parissa. Erityinen osaamisalueeni on raskaus- ja vauva-ajan psykologia. Valmistun psykoterapeutiksi 12/2022.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details