Home Page / Find Your Therapist / Anne Koponen

Anne Koponen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Tarjoan yksilöterapiaa elämän eri vaiheisiin. Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti sekä kognitiivinen lyhytpsykoterapeutti. Minulla on lisäksi laaja-alainen ja pitkä kokemus työstä aikuispsykiatriassa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja lämmin kuuntelija, jolle tärkeää on asiakkaan arvostava kohtaaminen. Lähtökohtana terapiasuhteessa pidän aina asiakkaan omaa elämäntilannetta ja siitä nousevia kysymyksiä ja ongelmia. Pyrin keskusteluissa tulevaisuuteen suuntaavaan ja toivon näkökulmaa korostavaan prosessiin, huomioiden kuitenkin asiakkaan menneisyyden. Tavoitteenani on auttaa asiakasta luottamuksellisessa suhteessa löytämään itsestään voimavaroja, joiden avulla muutos on mahdollinen kohti mielekästä ja parempaa elämää.

HUOM. Yhteydenotot välittyvät Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käytän ratkaisukeskeisen ja kognitiviisen lyhytterapian menetelmiä. Keskustelujen lisäksi käytän terapiassa rentoutus- ja tietoisuustaitoharjoituksia, tarvittaessa myös välitehtäviä käyntien välillä. Erilaisista työskentelytavoista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Työotteeni on aktiivinen ja tavoitteellinen. Autan asiakasta rohkaisevassa ja turvallisessa ilmapiirissä löytämään uusia ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia. Terapiaprosessi voi olla pitkäkestoinen tai se voi sovitusti olla lyhytterapia jakso.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on laaja-alainen ja pitkä kokemus työstä aikuispsykiatriasta.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details