Home Page / Find Your Therapist / Anne Kähkölä

Anne Kähkölä

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Family therapy
Kajaani, keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Lyhytpsykoterapiaa tarjolla! Tervetuloa vastaanotolleni etäyhteydellä tai Kajaanissa. Terapiassa keskustellaan sinusta, sinun elämääsi ja olemistasi hankaloittavista tai rajoittavista tekijöistä. Lyhyessä 6-10 krt työskentelyssä saa siihen helpotusta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach Crisis and traumas Body-oriented psychotherapy EMDR

About me as a therapist

Minä olen rauhallinen, myötäelävä ja aktiivinen psykoterapeutti. Minulle on tärkeää hyvä yhteistyösuhde, jossa on sinun on turvallista keskustella. Me luomme yhdessä tavoitteet ja pyrimme etenemään niiden mukaisesti. Tavallista on että keskustelun myötä tavoitteet täsmentyvät ja joskus muuttuvatkin.
Minä kuuntelen aktiivisesti, kommentoin. Voin kommenteilla jopa haasta sinua, jos se tuntuu sinusta sopivalta.

About my therapy sessions

Työskentelyn alussa mietimme yhdessä mitä toiveita ja tavoitteita työskentelylle. Alussa on tärkeää myös keskustella yhteisistä toimintatavoista. Tarpeen mukaan voin ehdottaa myös jonkin menetelmään käyttöä. Menetelmillä tarkoitetaan esimerkiksi tehtävälomakkeiden täyttämistä, piirtämistä tai kirjoittamista esim. fläpille, pysähtymistä tutkailemaan kehossa tapahtuvia tuntemuksia. Työskentelyn keskiössä on sinun tarpeet ja toiveet.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minä olen psykoterapeutti, sosiaalityöntekijä. Psykoterapeuttina olen viime vuosina tavannut pääasiassa yksilöasiakkaita, mutta myös pareja, ja perheitä. Ammatillinen erikoisosaamiseni on dialogisuus, traumat ja kriisit, sekä maahanmuuttajuuteen liittyvät seikat. Niihin olen hankkinut lisää osaamista mm. vakauttava perheterapiakoulutus, tre-menetelmän ohjaamiseen, Emdr1 -taso, dialogisuuteen ja työelämäkysymyksiin (voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutus), kulttuuritietoisiin työkäytänteisiin(Uef).

Client group

Minulla on tällä hetkellä mahdollisuus ottaa syksylle 2023 vain lyhytpsykoterapian koulutusasiakkaita. Koulutusasiakkuus edellyttää tapaamisen videointia opiskelukäyttöön koulutuksen ajaksi. Sen jälkeen videotallenteet tuhotaan. Minä olen integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa 12/2023 saakka.

First session price

40.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Lyhytpsykoterapia koulutusasiakkaana 40 euroa/45 minuuttia. Muutoin 85 euroa /45 min.