Home Page / Find Your Therapist / Annamari Henriksson

Annamari Henriksson

In education Psychologist, Integrative
Helsinki, Malmi
Etäyhteydellä koko Suomi,
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei! Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni psykologin keskustelukäynnille tai koulutuspsykoterapiaan. Koulutuspsykoterapia voi sopia esimerkiksi silloin, jos Kela-psykoterapeutin löytäminen vie aikaa tai jos toivoisit erilaisten teemojen käsittelyä ja tutkimista ilman pitkää sitoutumista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja kannustava. Ajattelen, että asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija ja toivon, että työskentelystäni välittyy asiakkaan syvälliseen ymmärtämiseen pyrkivä kuuntelu, empaattisuus, avoimuus ja aktiivisuus. Tavoitteeni on, että koet tulevasi lämpimästi kohdatuksi ja ymmärretyksi ja että voimme keskustella ja pohtia tilannettasi aidossa yhteistyössä arvostavassa, turvallisessa ja läsnäolevassa ilmapiirissä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Ensimmäisillä käynneillä pyrimme saamaan mahdollisimman kattavan kuvan tilanteestasi yhdessä keskustellen. Keskustelemme ja pohdimme yhdessä jokaisen asiakkaan ja tilanteen yksilöllisestä näkökulmasta käsin käyntimäärää sekä sisältöä ja tavoitteita.

Tärkein tavoitteeni on luoda kanssasi tasavertainen, turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa yhdessä työskennellään kohti asetettuja tavoitteita. Terapiatyöskentely on pääasiassa keskustelua, mutta siihen voidaan yhdistää myös erilaisia kokemuksellisia harjoituksia (esimerkiksi kokemusten käsittely kirjoittamalla, tuolityöskentely, erilaiset mielikuvaharjoitukset, tunnetyöskentely). Integratiivisuus tarkoittaa työotteessani sitä, että yhdistän useiden eri psykoterapiasuuntausten näkökulmia ja menetelmiä joustavasti ja terapiassa käytettävät menetelmät rakentuvat yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaisesti.

http://www.integratiivinenpsykoterapia.fi/psykoterapia/.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja parhaillaan integratiivisesti suuntautuneessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Suurimman osan tähänastisesta työurastani olen työskennellyt aikuispuolella ja viimeisimpänä aikuispuolen erikoissairaanhoidossa, lisäksi minulla on kokemusta perheneuvolatyöstä sekä koulupsykologina toimimisesta.

Client group

Tällä hetkellä otan vastaan ainoastaan aikuisia (18 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat).

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapiakäynti 70e, Psykologin keskustelukäynti (yksittäinen konsultaatio) 90e

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.