Home Page / Find Your Therapist / Annamari Henriksson

Annamari Henriksson

In education Psychologist, Integrative
Helsinki, Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei! Tervetuloa vastaanotolleni psykologin keskustelukäynnille tai koulutuspsykoterapiaan. Koulutuspsykoterapia voi sopia hyvin esimerkiksi silloin, jos Kela -psykoterapeutin löytäminen vie aikaa tai jos toivoisit erilaisten teemojen käsittelyä ja tutkimista ilman pitkää sitoutumista Kela-terapiaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Terapeuttina ajattelen, että asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija ja toivon, että työskentelystäni välittyy asiakkaan syvälliseen ymmärtämiseen pyrkivä kuuntelu, empaattisuus, avoimuus ja aktiivisuus. Tavoitteeni on, että voimme keskustella ja pohtia tilannettasi aidossa yhteistyössä arvostavassa, turvallisessa ja läsnäolevassa ilmapiirissä.

About my therapy sessions

Ensimmäisillä käynneillä pyrimme saamaan mahdollisimman kattavan kuvan tilanteestasi yhdessä keskustellen. Tavoitteeni on luoda vastaanotollani turvallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa asiakkaan esiintuomia asioita on mahdollista rauhassa tarkastella. Keskustelemme ja pohdimme yhdessä jokaisen asiakkaan ja tilanteen yksilöllisestä näkökulmasta käsin käyntimäärää sekä sisältöä ja tavoitteita.

Integratiivisesta psykoterapiasta suuntauksena voit lukea lisää täältä: http://www.integratiivinenpsykoterapia.fi/psykoterapia/.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness Eating disorders Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Bipolar disorder Difficulty sleeping Sexual abuse
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja parhaillaan integratiivisesti suuntautuneessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Suurimman osan tähänastisesta työurastani olen työskennellyt aikuispuolella ja viimeisimpänä aikuispuolen erikoissairaanhoidossa, lisäksi minulla on kokemusta perheneuvolatyöstä sekä koulupsykologina toimimisesta.

Client group

Tällä hetkellä otan vastaan ainoastaan aikuisia (18 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat asiakkaat).

Additional information

Lämpimästi tervetuloa psykoterapiakoulutukseeni liittyvään koulutuspsykoterapiaan. Koulutuspsykoterapiakäynnit ovat viikoittain ja koulutuspsykoterapian kestosta sovitaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistumiseni jälkeen (psykoterapeuttikoulutus v. 2021-2024) koulutuspsykoterapiaa on mahdollista jatkaa Kela -terapiana.

Lisäksi tarjoan psykologin keskustelukäyntejä, jotka voivat olla kertaluonteisia tai esimerkiksi muutaman käyntikerran sisältäviä jaksoja sen hetkisen ajanvaraustilanteeni mukaan. Mikäli haluaisit varata ajan, olethan minuun yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen annamari.henriksson@hotmail.com.

Koulutuspsykoterapiat eivät ole Kela -terapioiden piirissä. En myöskään tarjoa HUS -ostopalveluterapioita.

Museokadun lisäksi otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteen Malminkaaren toimipisteessä.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

Koulutuspsykoterapian tutustumiskäynnit ja vakiokäynnit 70 euroa / 45 minuuttia.

Psykologin keskustelukäynnit 90 euroa / 45 minuuttia.