Home Page / Find Your Therapist / Anna Tervonen

Anna Tervonen

Psychotherapist, Social worker, Psychodynamic
Oulu, Keskusta
Oulu, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Voit tulla luokseni valmiiksi määritellyn asian kanssa. Luokseni voi tulla myös siten, ettei tiedä, mikä hankalaa oloa tuo. Uskon siihen, että yhdessä pohtimalla voi löytää sanoja ja ymmärrystä olotiloille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina kohtaava, kuunteleva ja rauhallinen. Toivon, että voit tulla luokseni monenlaiseen elämään kuuluvan kanssa. Luottamuksen rakentaminen saa viedä aikaa ja kanssani on lupa muodostaa turvallista yhteyttä niinkin, että se vie aikaa.

Voimme aloittaa lyhytterapeuttisesti ja tarvittaessa jatkaa työskentelyä pidempään kelan tukemana. Minun luokseni voi tulla myös tutustumiskäynneille, kun haluaa etsiä psykoterapeuttia Kelan tukemaan psykoterapiaan. Minulla on myös kognitiivisen lyhytpsykoterapeutin koulutus. Työhistoriaani kuuluu koulukuraattorina ja perheneuvolan sosiaalityöntekijänä toimiminen. Olen kohdannut sekä lapsia, nuoria ja aikuisia. Olen valmis kohtaamaan kaiken ikäisiä ihmisiä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiaistunnoilla lähdemme yhdessä miettimään tunnelmia ja ajatuksia, joita mieleesi istunnoilla nousee. Autan mielelläni sanojen ja kokemusten löytämisessä. Terapeuttina minulle on tärkeää se, että voit tulla istunnoille kaikenlaisten olotilojen kanssa. On lupa olla välillä hiljaisempi ja välillä puheliaampi. Työvälineenä on lähtökohtaisesti vuorovaikutus.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä. Työhistoriani koostuu koulukuraattorina ja perheneuvolan sosiaalityöntekijänä toimimisesta.

Client group

Työskentelen kaiken ikäisten ihmisten kanssa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.