Home Page / Find Your Therapist / Anna Taivainen

Anna Taivainen

In education Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Turku, Turku
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Valmistun lokakuussa 2024 KKT psykoterapeutiksi. Pidän tärkeänä asiakkaan kohtaamista myötätuntoisesti ja hyväksyvästi. Vastaanotolla ongelmia haastetaan lempeästi mutta määrätietoisesti. Käytän työskentelyssäni monipuolisesti erilaisia menetelmiä, jotka ovat vaikuttavia ja avaavat uusia näkökulmia
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Olen terapeuttina aktiivinen, myötätuntoinen ja osallistava. Pyrin tukemaan asiakasta hänen tavoitteissaan ja tutkimaan rohkeasti omia ajatuksiaan ja tunteitaan sekä toimintamallejaan. Olen työskentelyssäni rauhallinen, mutta toisaalta myös innostuva ja kannustava. Vahvuuksiani ovat rentous sekä huumori. Erityisesti minua kiinnostaa mielikuvatyöskentely sekä erilaiset luovatkin menetelmät.

About my therapy sessions

Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa käytetään monipuolisesti erilaisia menetelmiä, kuten tietoisuustaitoja, mielikuvia, altistusta, hyväksymis-ja omistautumisterapiaa, arvotyöskentelyä sekä traumanhoitomenetelmiä. Tutkimme yhdessä ajatuksia ja tunteita sekä ongelmia tuottavia toimintamalleja ja etsimme yhdessä ratkaisuja matkalla mielen joustavuuteen ja itsensä ymmärtämiseen. Vastaanotolla hyödynnän mielelläni erilaisia tehtäviä sekä luoviakin menetelmiä. Kerrothan vastaanotolla avoimesti toiveistasi työskentelyn suhteen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Low self-esteem Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen neljännen vuoden kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti opiskelija. Valmistun lokakuussa -24. Taustakoulutukseni on sosionomi (AMK) ja mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja. Olen työskennellyt pitkään akuuttipsykiatrialla, huumehoitoryhmän ohjaajana sekä nuorten palveluissa.

Additional information

Vastaanotto on Kuuleva Oy:n tiloissa, Ajurinkadulla.

First session price

54.00

Regular session price

54.00

Pricing details