Home Page / Find Your Therapist / Anna Sarnola

Anna Sarnola

Psychotherapist, Psychologist, Family therapy
Helsinki, Pasila/Vallila
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Children under 13y Couples Families Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykologi sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Tapaan lapsia, nuoria, aikuisia, pareja ja perheitä. Kiinnostuksen kohteenani ovat mm. erilaiset vuorovaikutussuhteiden haasteet, lapsen/nuoren kehitykseen liittyvät kysymykset sekä elämän tuomat kriisit. Kelan terapia vain perhe- tai pariterapiana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työskentelyotteeni on dialoginen ja voimavarakeskeinen. Tämä tarkoittaa, että työskentelyn sisältö ja tavoitteet luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pyrkimyksenä on jokaisen kokemuksen ja näkökulman kuuleminen ja suhteiden vahvistamisen kautta hyvinvoinnin lisääminen. Tapaamisilla etenen asiakkaan haluamaan tahtiin ja yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja etsien. Työskentelyotteeni vaihtelee sen mukaan, millaisella kokoonpanolla tavataan ja millainen on asiakkaan tilanne. Pyrin työskentelyssäni avoimuuteen ja ajattelen, että asiakas on asiantuntija omassa elämässään ja tilanteessaan.

About my therapy sessions

Vastaanotolleni voit tulla sekä yksin että yhdessä perheenjäsenen tai kumppanin kanssa. Aluksi on tärkeä kartoittaa tilannetta ja toiveita työskentelyn suhteen. Työskentelyn sisältö ja tavoitteet muokkautuvat yhdessä asiakkaiden kanssa keskustellen ja neuvotellen. Keskustelun lisäksi käytän tapaamisilla tarpeen ja tilanteen mukaan erilaisia menetelmiä (esim. sukupuu), konkreettisia harjoitteia ja/tai kotitehtäviä.

Vastaanottoni sijaitsee Aatos-klinikan tiloissa Pasilan ja Vallilan välissä. Työskentely on mahdollista totetuttaa myös etänä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Burnout Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykologina perheneuvoloissa yli 10 vuotta ja viimeiset 1,5 vuotta lastensuojelussa nuorten ja perheiden kanssa. Työhöni on kuulunut perheiden erilaiset haasteet ja kriisit, lapsen kehityksen tukeminen samoin kuin työskentely parisuhteiden haasteiden kanssa. Työssäni olen tavannut aikuisia, lapsia ja nuoria yksilökäynneillä sekä erilaisissa perhekokoonpanoissa. Minulla on kokemusta työskentelystä mm. ahdistuksen, pelkojen, tunteidensäätelyn sekä erilaisten neurokirjon haasteiden kanssa.

Perhe- ja paripsykoterapeutiksi valmistuin 12/2021.
Vakauttava pari- ja perheterapian koulutus kriiseihin ja traumoihin, 2023-2024
Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) sekä perheterapian (EFFT) peruskoulutus.
Ihmeelliset vuodet - ohjaajakoulutus.

Kelan palveluntuottajana oikeus perhe- ja paripsykoterapiaan (yli 16-vuotiaat) sekä 16-25-vuotiaan nuoren yksilöterapiaan liittyvää vanhempainohjausta. En tarjoa yksilöterapiaa Kela-korvattavana.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Ensikäynti 60min 120e. Seuraavat tapaamiset: yksilö 45min/110e, yksilö/pari/perhe 60min/120e, pari/perhe 90min 160e.

Linkki nettiajanvaraukseen: https://varaa.nettiajat.fi/2009/ (Aatos klinikka, ajanvaraus)
Voit varata ajan myös ottamalla yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella.