Home Page / Find Your Therapist / Anna Sarnola

Anna Sarnola

Psychotherapist, Psychologist, Family therapy
Helsinki, Pasila/Vallila
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Families Couples Children under 13y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen psykologi sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Tapaan lapsia, nuoria, aikuisia, pareja ja perheitä. Kiinnostuksen kohteenani ovat mm. erilaiset vuorovaikutussuhteiden haasteet, lapsen/nuoren kehitykseen liittyvät kysymykset sekä elämän tuomat kriisit. Kelan terapia vain perhe- tai pariterapiana.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työskentelyotteeni on dialoginen ja voimavarakeskeinen. Tämä tarkoittaa, että työskentelyn sisältö ja tavoitteet luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pyrkimyksenä on jokaisen kokemuksen ja näkökulman kuuleminen ja suhteiden vahvistamisen kautta hyvinvoinnin lisääminen. Tapaamisilla etenen asiakkaan haluamaan tahtiin ja yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja etsien. Työskentelyotteeni vaihtelee sen mukaan, millaisella kokoonpanolla tavataan ja millainen on asiakkaan tilanne. Pyrin työskentelyssäni avoimuuteen ja ajattelen, että asiakas on asiantuntija omassa elämässään ja tilanteessaan.

About my therapy sessions

Vastaanotolleni voit tulla sekä yksin että yhdessä perheenjäsenen tai kumppanin kanssa. Aluksi on tärkeä kartoittaa tilannetta ja toiveita työskentelyn suhteen. Työskentelyn sisältö ja tavoitteet muokkautuvat yhdessä asiakkaiden kanssa keskustellen ja neuvotellen. Keskustelun lisäksi käytän tapaamisilla tarpeen ja tilanteen mukaan erilaisia menetelmiä (esim. sukupuu), konkreettisia harjoitteia ja/tai kotitehtäviä.

Vastaanottoni sijaitsee Aatos-klinikan tiloissa Pasilan ja Vallilan välissä. Työskentely on mahdollista totetuttaa myös etänä.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Burnout To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt psykologina perheneuvoloissa yli 10 vuotta. Työhöni on kuulunut perheiden erilaiset haasteet ja kriisit, lapsen kehityksen tukeminen samoin kuin työskentely parisuhteiden haasteiden kanssa. Työssäni olen tavannut aikuisia, lapsia ja nuoria yksilökäynneillä sekä erilaisissa perhekokoonpanoissa. Minulla on kokemusta myös työskentelystä mm. ahdistuksen, pelkojen, tunteidensäätelyn sekä erilaisten neurokirjon haasteiden kanssa.

Tunnekeskeisen pariterapian (EFT) peruskoulutus. Ihmeelliset vuodet - ohjaajakoulutus. Perhe- ja paripsykoterapeutiksi valmistuin 12/2021.

Kelan palveluntuottajana oikeus perhe- ja paripsykoterapiaan (yli 16-vuotiaat) sekä 16-25-vuotiaan nuoren yksilöterapiaan liittyvää vanhempainohjausta. En tarjoa yksilöterapiaa Kela-korvattavana.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

Ensikäynti 60min 120e. Seuraavat tapaamiset: yksilö 45min/105e, yksilö/pari/perhe 60min/120e, pari/perhe 90min 160e.

Linkki nettiajanvaraukseen: https://varaa.nettiajat.fi/2009?corporates=3,1&date= (Aatos perheklinikka, ajanvaraus)
Voit varata ajan myös ottamalla yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella.