Home Page / Find Your Therapist / Anna Piponius

Anna Piponius

In education Psychologist, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani psykologi, ja opiskelen tällä hetkellä kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Työskentelykohteita voi olla mielialaoireiden kuten ahdistus-, jännitys-, pelko- ja stressioireet lisäksi jaksamiseen, itseen kohdistuvaan vaativuuteen tai ihmissuhteisiin liittyvä pulma.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina lämmin ja helposti lähestyttävä. Pyrin aina asiakkaan kanssa lämpimään, avoimeen, tasa-arvoiseen ja turvalliseen työskentelyilmapiiriin, jota pidän perustana kaikelle asiakastyölle. Pidän tärkeänä, että asiakas kokee, että kaikesta voi puhua. Olen vastaanotolla aidosti oma itseni, mikä auttaa myös asiakasta olemaan juuri sellainen kuin hän on.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käyntien alussa sovimme yhdessä asiakkaan kanssa työskentelymme tavoitteet, joita kohti teemme yhdessä töitä tutkivassa yhteistyössä. Tämä tarkoittaa, että käynneillä pohdimme yhdessä mm. erilaisten reaktioiden, läpitunkevien ajatusten ja käyttäytymismallien mekanismeja ja niiden vaikutusta hyvinvointiin. Pohdimme, mistä jokin tietty käyttäytymismalli on syntynyt, miten se sopii nykyhetkeen ja miten sitä voidaan tarvittaessa muuttaa. Ihmisen käyttäytymisen taustalla on ajattelun lisäksi myös tunteet, joista tietoiseksi tuleminen on oleellista mielialapulmista toipumiseksi.
Käynneillä sovimme usein asiakkaan kanssa välitehtäviä, joiden avulla terapian vaikutus tehostuu. Näistä sovitaan aina yhdessä, asiakkaan lähtökohdista ja tarpeista käsin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologi, ja opiskelen tällä hetkellä kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Minulla on vuosien kokemus koulu- oppilaitos- ja terveyskeskuspsykologin töistä.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Työskentelykohteita voi olla mielialaoireiden kuten ahdistus-, jännitys-, pelko- ja stressioireet lisäksi jaksamiseen, itseen kohdistuvaan vaativuuteen, itsetuntoon tai ihmissuhteisiin liittyvä pulma.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Psykologinkäynti 90 euroa.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa