Home Page / Find Your Therapist / Anna Malmberg-Virta

Anna Malmberg-Virta

Psychotherapist, Public health nurse, Cognitive
Tampere, Amuri
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti, painopistealueenani on erityisesti nuorten aikuisten hoito ja kuntoutus. Kela-tuetun terapian asiakaspaikkani ovat tällä hetkellä täynnä, mutta vastaanotan uusia asiakkaita kriisi- ja lyhytterapiatyöskentelyyn mahdollisuuksien mukaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Haluan kohdata asiakkaani aidosti, läsnäolevasti ja yksilöllisesti, ja pidän terapian tärkeimpänä lähtökohtana nähdyksi ja kuulluksi tulemisen kokemusta.
Työskentelytapaani voisi kuvata empaattiseksi, arvostavaksi, sekä eloisaksi. Pyrin aina soveltamaan työskentelytyyliäni asiakkaan tarpeiden mukaan.
Työskentelen ihmisenä ihmisen kanssa, joten vastaanotolleni tuloa ei kannata jännittää.

About my therapy sessions

Kognitiivisessa terapiassa tavoitellaan uudenlaista suhdetta haitallisiin ajatuksiin tai vaikeiksi koettuihin tunteisiin, ja etsitään vapautta toimia oman elämän kannalta mielekkäällä tavalla. Työskentelyn kohde ja syvyys sekä tavoitteiden asettelu tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, usein eri terapiamuotoja integroiden. Terapia on aktiivista ja sisältää usein välitehtäviä käyntikertojen välillä.
Painotan työssäni kognitiivisen sekä kognitiivisen käyttäytymisterapian uusimpia, tietoisuustaitoihin pohjautuvia sovelluksia, joita ovat mm. skeematerapia, hyväksymis- ja omistautumisterapia (HOT) sekä myötätuntosuuntainen terapia. Terapian osana voidaan soveltaa myös musiikkiterapian tai kognitiivisen hypnoterapian menetelmiä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Eating disorders
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja, ja olen työskennellyt yliopisto-opiskelijoiden parissa vuodesta yli 20 vuotta. Ammatillinen vahvuuteni on näin ollen nuorten aikuisten terapiassa, jossa painotuksenani on erityisesti syömishäiriöiden sekä erilaisten ahdistuneisuushäiriöiden hoito ja kuntoutus. Sairaanhoidollinen kokemukseni tuo ymmärrystä myös erilaisten somaattisten ongelmien kohtaamiseen

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details