Home Page / Find Your Therapist / Anna Högström

Anna Högström

Psychological therapy Master of Health Science (Nutrition), Couple therapy
Helsinki, Meilahti
English Spanish Swedish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen pari- ja perhesuhteisiin erikoistunut, psykoterapeuttikoulutuksessa oleva laillistettu psykologi. Vastaanottoni on Helsingin Meilahdessa (myös etävastaanotto). Otan vastaan pareja, perheitä ja yksilöitä – kysy vapaita aikoja. Jag tar emot även på svenska, and in English.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
About me as a therapist

Olen läsnä oleva ja aktiivinen terapeutti. Työskentelen integratiivisesti eli yhdistäen tietoa ja harjoituksia eri suuntauksista. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus ovat kantavia periaatteita. Pyrkimys on aina päästä ”pinnan alle” eli syvemmälle tunnetasolle. Yritän ohjata teitä puhumaan tunteista ja kokemuksista, ei niinkään asioista (asianajajaa ette minusta saa). Jos sinulle/teille sopii, annan usein kotona tehtäviä, lyhyitä harjoituksia – kuitenkin varmistaen teiltä, mikä voisi toimia juuri tässä hetkessä.

About my therapy sessions

Kaikki riippuu prosessin pituudesta ja sinun/teidän toiveista ja voimavaroista. Nämä ovat teidän sessioitanne, ei minun. Keskustelemme tilanteestanne yrittäen yhdessä ymmärtää, mikä on juuri sinun/teidän ongelmien juurisyynä. Usein teemme yhdessä erilaisia harjoituksia. Stressaantuneiden yksilöiden kanssa saatan tehdä hengitysharjoituksia; pariskuntien kanssa voin vaikka piirtää ns. parisuhteen negatiivisen kehän, yrittäen löytää sieltä avaimia esim. toistuvien riitojen vähentämiseen. Usein perehdymme perhesuhteisiin jossain vaiheessa prosessia, jolloin piirrän asiakkaan sukupuun: mitä kaikkea vanhemmat ja isovanhemmat ovat kantaneet harteillaan ja mahdollisesti tuonut lapsilleen kannettavaksi.
Istunnoille ei tarvitse valmistautua mitenkään; ei osata tai tietää. Minä ohjaan sessioiden kulkua ja pidän huolta ajankäytöstä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Personality disorders Pain related difficulties
First session price

90.00

Regular session price

130.00

Pricing details

Yksilöterapia, pari- tai perheterapia:

110 € / 45 min.
130 € / 60 min.
180 € / 90 min.