Home Page / Find Your Therapist / Anna Härkälä

Anna Härkälä

Psychotherapist, Social worker, Family therapy
Etäyhteydellä koko Suomi,
Pori, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen Valviran laillistama perhepsykoterapeutti. Tarjoan terapiapalveluita yksilöille, pareille ja perheille videoyhteyden avulla tai vastaanotolla Porissa. Pulmat perheen vuorovaikutuksessa tai kasvatuksellisissa kysymyksissä ovat esimerkkejä tilanteista, joissa terapia voi tulla avuksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Crisis and trauma
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen koulutukseltani sosiaalityöntekijä (YTM), perhepsykoterapeutti ja Theraplay-terapeutti. Lisäksi minulla on työnohjaajan koulutus.

Terapiassa pidän tärkeänä asiakkaan kohtaamista ja luottamuksellisen suhteen syntymistä. Olen helposti lähestyttävä, myötätuntoinen ja kuunteleva, mutta myös tutkivalla otteella oleva aktiivinen keskustelija. Pyrin luomaan terapiaan turvallisen ilmapiirin, jossa työskennellä.

About my therapy sessions

Hyödynnän terapiatyössäni asiakaslähtöisesti eri menetelmiä. Työskentelyäni ohjaavat erityisesti trauma-, perhe- ja psykofyysisen psykoterapian lähestymistavat, joissa pohjana on kiintymyssuhdeteoria. Tapaamisilla huomioidaan kiintymyssuhteen merkitys koko elämänkaaren ajan, ihmisen keho-mieli-yhteys ja kokonaisvaltainen elämäntilanne. Työskentelyn avulla löydetään uusia toimintamalleja arkielämää helpottamaan.

Työskentelen myös sijoitettujen lasten ja heitä hoitavien aikuisten kanssa, erityisesti liittyen kiintymyssuhteen ongelmiin. Terapian avulla voidaan usein vuorovaikutukseen syntyneitä negatiivisia kehiä purkaa menestyksekkäästi.

Issues often worked with
Changing lifestyle Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Adoption & placement
Client group

Työskentelen sekä aikuisten että lasten kanssa.

First session price

45.00

Regular session price

85.00

Pricing details

60 minuuttia 85€
90 minuuttia 120€