Home Page / Find Your Therapist / Anna-Mari Nurminen

Anna-Mari Nurminen

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive
Etäyhteydellä Jyväskylä, koko Suomi
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
I'm a clinical psychologist and a cognitive psychotherapist. I'm happy to work also with english-speaking clients who seek for short-term help online.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttinen työskentely kanssani alkaa toimivan yhteistyösuhteen rakentamisesta. Työskentelytapani on aktiivinen ja tasavertaiseen vuorovaikutukseen kutsuva. Pyrin mahdollistamaan, että tulisit kuulluksi omana itsenäsi luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jossa monenlaiset tunteet ja ajatukset ovat sallittuja. Elämän haasteiden, kriisien tai oireiden lisäksi tarkastelun kohteena voi olla myös elämänmuutos tai toive. Voit myös kysyä minulta kaikenlaisista mielenterveyteen, -oireisiin tai hoitoon hakeutumiseen liittyvistä asioista.

About my therapy sessions

Elämän haasteiden, kriisien tai oireiden lisäksi tarkastelun kohteena voi olla myös elämänmuutos tai toive. Asetamme yhteistyössä tavoitteita, ja työskentelemme niiden suuntaisesti. Keskustelun lisäksi jäsennän usein asioita paperille yhdessä tutkailtaviksi. Käytän mielelläni ilmaisun tukena myös musiikkia, kuvia ja muita esittäviä keinoja. Työskentelyn keinot ja menetelmät valikoituvat sen mukaan, minkä yhdessä toteamme toimivaksi. Tapaaminen kestää tavallisesti 45 minuuttia, tarvittaessa on mahdollista sopia myös pidemmistä käynneistä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Sexual problems Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Kotimaisen psykologin pätevyyden lisäksi minulla on Europsykologin pätevyys kliinisen psykologian alalta. Työskentelen myös englannin kielellä.

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa.

Additional information

Tarjoan etävastaanotolla
- lyhytpsykoterapiaa
- psykologista neuvontaa
- tuki- ja kriisikäyntejä

Tällä hetkellä en voi aloittaa uusia pitkiä psykoterapiaprosesseja.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details