Home Page / Find Your Therapist / Aino Levanto

Aino Levanto

In education Bachelor of Social Services, Couple therapy
Etäyhteyksin koko Suomi,
Turku, keskusta
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
-Yksilö- ja suhdeterapia -Seksuaaliterapia -Koulutuspsykoterapia Haluatko etsiä erilaisia näkökulmia ihmissuhteisiin, elämänmuutoksiin, kriiseihin, identiteettiin -mikä tahansa sinua mietityttää? Terapeutin kanssa puhuminen voi vapauttaa energiaa ja auttaa jaksamaan kevyemmin eteenpäin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
Additional Training

Neuropsychiatric coach Supporting attachment Crisis and traumas Dialectical behavior therapy (DBT) Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Pidän tärkeänä tasavertaista kohtaamista ja sitä, että kanssani voi turvallisesti, rennosti ja luottamuksellisesti jutella kaikista asioista. Olen terapeuttina aktiivinen, kannustava, elämänmyönteinen ja rauhallinen.

Olen erikoistuva erityistason seksuaaliterapeutti ja opiskelen psykoterapeutiksi. Yli 25 vuoden monipuolinen asiakastyön kokemus ja useat lisäkoulutukset tuovat varmuutta ja osaamista työhöni. Voimavarakeskeisenä terapeuttina etsin onnistumisia ja vahvuuksia, mutta tutkin myös rohkeasti ongelmia. Olen erikoistunut seksuaalisuuden, ihmissuhteiden ja haastavien elämäntilanteiden teemoihin. Auktorisoituna seksuaalineuvojana olen työskennellyt vuodesta 2011 alkaen. Terapiatyössä otan asiakkaita vastaan hyvin monipuolisissa asioissa, eri pituisina prosesseina. Neuropsykiatrisena ohjaajana tunnistan neurokirjon vaikutuksen elämään ja ihmissuhteisiin.

Terapia on omaa aikaasi ja tukee hyvinvointiasi. Joskus jo muutama tapaamiskerta voi saada aikaan kaipaamasi avun.

About my therapy sessions

Etäyhteydellä tapaaminen onnistuu mistä tahansa. Olet lämpimästi tervetullut yksin tai haluamassasi seurassa Turkuun toimitilaani ja erikseen sovittaessa tapaaminen järjestyy myös Helsingissä. Terapia on keskusteluapua jossa hyödynnän yksilöllisesti osaamistani sekä erilaisia menetelmiä. Jos toivot, saat käyttöösi erilaisia harjoituksia ja kotitehtäviä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Erikoistuva erityistason seksuaaliterapeutti
Psykoterapeuttikoulutettava
Auktorisoitu seksuaalineuvoja
Neuropsykiatrinen ohjaaja
ART -ohjaaja (Aggression Replacement Training)
ICF Coach
Kriisi- ja traumatyön erikoistumisopinnot
Perhetyön erikoistumisopinnot
Dialektinen käyttäytymisterapia DKT

Additional information

Instagramista minut löytää:
terapiapalvelut_aino_levanto

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Yksilöterapia 45min, 95e
Seksuaaliterapia 45min, 100e
Kysy lisää muiden palveluiden hinnoista