Home Page / Find Your Therapist / Aija Kaartti

Aija Kaartti

Psychotherapist, Public health nurse, Solution-oriented
Kouvola,
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni, jossa pääset turvallisessa tasavertaisessa yhteistyössä pohtimaan elämän eteen tuomia mieltäsi painavia asioita. Merkittäviä oivalluksia ja ratkaisuja voi löytyä jo yhdenkin käynnin aikana! Käytössä ovat sekä etä- että lähivastaanotto. Kela pätevyys.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen ja herkkä kuuntelija. Uskon, että pienet ja hyvinkin käytännölliset asiat ovat usein avain muutokseen ja auttavat selviämään vaikeista ja kivuliaista asioista, joita elämässä kohtaamme. Vaikka käytävät asiat voivat olla kipeitä ja vakavia, ei se pois sulje huumoria tai naurua. Tulevaisuuden näkeminen ja toivominen juuri sinun ominaisvahvuuksien kautta on se matka, jota voimme yhdessä lähteä tarkastelemaan ja tutkimaan.

Olennaista on huomata, ettet ole osa ongelmaa vaan osa ratkaisua ja kysymys kuuluu mitä toivot tilalle? Se mitä toivot tilalle voi olla jo selkeänä mielessä tai yhtä hyvin se voi selkiytyä pohtimalla ja tutkimalla menneisyyttä sekä nykyisyyttä unohtamatta sitä mitä toivot tulevaisuudelta. Osalle riittää jo yhden tai muutaman kerran tapaaminen osa kokee itselleen paremmin sopivan pidemmän työskentelyn.
Vastaanotolleni olet tervetullut yksin, parina tai perheenä.

About my therapy sessions

Työotteeni on integratiivinen ja työskentelyn lähtökohtana on aina jokaisen yksilölliset tarpeet, tilanne, toiveet sekä muutostavoite. Näiden pohjalta määrittyvät menetelmät, joita työskentelyssä hyödynnän. Muovaan omaa työskentelyäni sinun tarpeita parhaiten vastaavaksi. Työskentelyn keskiöön sinä valitset itsellesi merkitykselliset asiat ja suhteet, joita luottamuksellisessa yhteistyössä voimme lähteä yhdessä työstämään. Yhdessä keskustellen on mahdollista löytää uusia merkityksiä ja mahdollisuuksia sekä tilaa muutokselle, joka tukee sinun hyvinvointiasi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja, jota ennen olen työskennellyt erilaisissa hoito- ja palvelualan tehtävissä. Minulla on vuosien työkokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa työskentelyssä sekä vanhemmuuden tukemisesta. Neuropsykiatriset ja autismikirjon erilaiset haasteet, hoito ja kuntoutus ovat olleet työni keskiössä. Perheen oman toimijuuden vahvistaminen ja voimavarojen lisääminen perheen yksilölliset vahvuudet huomioiden ovat itselleni tärkeä lähestymistapa.

Terveydenhoitajan koulutuksen kautta ammattitaitooni kuuluu raskausajan, vanhemmuuden, lapsen ja koko perheen eri kehitysvaiheiden vahva ymmärrys ja osaaminen osana mielenterveyden tukemista. Varhaisen vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteen merkityksen ymmärtäminen kuuluvat osana koulutustaustaani.

Työskentelyäni ohjaa toipumisorientaation mukainen viitekehys, joka vastaa omaa arvomaailmaani kohdata asiakas aktiivisena ja tasavertaisena toimijana.

Client group

Aikuiset, nuoret ja kouluikäiset lapset.
Erityisen lähellä sydäntäni ovat lapset/nuoret (joilla on jokin käyttäytymisen haaste) sekä vanhemmat yhdessä. Vanhemmuuden ja parisuhde pulmien kohtaaminen yksilö- ja parikäynneillä ovat minulle tuttuja.

Additional information

Asiakkaan kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen liittyen olen kiinnostunut monipuolisesti myös ravitsemukseen, uneen ja liikuntaan liittyvissä kysymyksissä osana mielenterveyden tukemista, joita voimme halutessasi pohtia ja kartoittaa.

First session price

50.00

Regular session price

85.00

Pricing details

- ensimmäinen tutustumiskäynti on 50,00 euroa
-lähi/etä yksilökäynti on 45 min/85,00 euroa. (Kela korvaus kuntoutuspsykoterapiassa on 57.60 e, asiakkaan omavastuu on 27,40e.)
-pari/perhekäynti 90 min (kysy hintaa)