Ahti Nyman

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Cognitive
Vaasa, Videovastaanotto mahdollinen
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen sosiaalipsykologi, kognitiivinen psykoterapeutti, käyttäytymisanalyytikko, voimavarakeskeinen työnohjaaja sekä tietoisuustaito-ohjaaja. Työskentelen Vaasassa ja kerran kuukaudessa vierailen Tampereella. Toteutan psykoterapioita myös etänä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Hypnosis Body-oriented psychotherapy Schema therapy Interpersonal psychotherapy (IPT) Crisis and traumas Mindfulness Art therapy

About me as a therapist

Rauhallinen ja kuunteleva. Joustava ja omaan monipuolisen koulutuksen.Huumorintajuinen ja ennakkoluuloton. Utelias ja luova. Tiedonhaluinen ja näen että meitä kaikkia yhdistää saman yleisinhimilliset ominaisuudet. Olen toiminut useammalla eri ammattialalla ja eri työrooleissa. Käytetään niitä menetelmiä jotka asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä tarkoituksenmukaisiksi.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Verve Terapian asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Pohditaan miten asiakkaan ajatukset ja tunteet ovat elämänkulun aikana rakentuneet sopeutumaan ympäristöönsä. Mitä ne ovat edesauttaneet ja miten ne mahdollisesti tuottavat kuormaa tämänhetkisessä elämäntilanteessa. Mitkä ovat asiakkaalle ne tärkeät tavoitteet elämässä ja miten ne ovat näkyneet sekä näkyvät tällä hetkellä arjessa. Mitä sellaista voisi pitää yllä ja lisätä joka edistää hyvinvointia. Miten yleensäkin ihmisen ajatukset sekä tunteet ovat rakentuneet ja miten niiden merkitystä voisi asiakkaan kanssa harjoitella lisätäkseen hänen hyvinvointia. Millä tavalla pienin askelin lisätään asiakkaan tavoitteiden mukaista käyttäytymistä joka edesauttaa hänen arkea. Tavoitteet huomioiden mikä siinä elämäntilanteessa vie asiakasta eteenpäin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Koulutuspykoterapia YTHS; Psykoterapeuttina Vastaamo ja nyt Verve
Kognitiivinen psykoterapeutti
Työnohjaaja
Sosiaalpsykologi
Käyttäytymisanalyytikko
Tietoisuustaito-ohjaaja
Psykofyysisen psykoterapian perusteet
Logoterapian perusteet
Interpersoonallisen psykoterapian peruskoulutus
Hypnoosi ( Tieteellinen hypnoosi Ry)
Valokuvaterapian perusteet
Hyväksymis ja omistautumsiterapian täydennyskoulutuksia
Aineenopettaja
B-valmentajan peruskoulutus

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details