Hemsidan / Hitta hjälp / Sari Bollström
Psykoterapeutti, Sosiaalialan koulutus, Pariterapia
Vihti, Nummela
Lohja,
Helsinki, Lauttasaari
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tapaamiset myös etävastaanottona. HUOM! KELAn tukemat terapiat: vain pari- ja perheterapiat. Etsitkö elämääsi muutosta? Toivoisitko parisuhteesi toimivan paremmin? Terapiassa voit keskustella luottamuksellisesti, kun olet uupunut tai jokin painaa mieltäsi. Tervetuloa yksin, kaksin, perheenä.
Psykoterapeutisk orientering
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Ytterligare utbilgningar

Neuropsykiatrinen valmentaja

Hurdan är jag som terapeut

Olen terapeuttina kuunteleva ja myötätuntoinen. Ihmisen kunnioitus ja arvostus omana itsenä on itselleni tärkeää ja toivon sen näkyvän jokaisella tapaamisella. Haluan jokaisen tapaamisen olevan tärkeä kohtaaminen ja pysähtyminen asiakkaani asioiden äärelle.

Haluan luoda terapiatapaamisesta asiakkaalle myönteisen ja asiakasta vahvistavan kokemuksen. En kuitenkaan pelkää käsitellä vaikeita asioita. Ei ole asioita, joista terapiassa ei voisi puhua.

Vad gör man i mina sessioner

Psykoterapiassa terapeutti ja asiakas tutkailevat yhdessä asiakkaan ongelmaa tai etsivät yhdessä asiakkaan voimavaroja. Terapeutin tehtävänä on kuunnella, esittää kysymyksiä, yhdessä pohditaan asioille vaihtoehtoisia tarinoita ja vaihtoehtoisia toimintamalleja.

Mielelläni käytän apuna mm. sukupuuta ja elämänjanaa. Perheen kanssa työskentelyssä käytössä on myös erilaisia luovia menetelmiä..

Psykoterapian tavoitteena on psyykkinen vahvistuminen ja elämänlaadun paraneminen häiriöiden lievittyessä tai poistuessa ja asiakkaan oman toimintakyvyn parantuessa. Psykoterapia on asiakkaan ja terapeutin välinen yhteistyöprosessi.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Specialiseringsgrupper
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Min professionella bakgrund och kunnande

Minulla on kokemusta perheiden kriisitilanteiden selvittelystä ja tukemisesta terapeuttisin menetelmin. Olen työskennellyt psykiatrian alalla reilut 20 vuotta. Nuorisopsykiatriassa olen ollut sosiaalityöntekijänä 10v ajan. Tuolloin tapasin nuoria, heidän vanhempiaan ja eri verkostoja. Lastenpsykiatriassa olen työskennellyt 2v ajan. Lastensuojelun kanssa olen tehnyt yhteistyötä eri työtehtävien kautta tiiviisti. Lisäksi olen ollut vuoden ajan töissä lastensuojelun avo- ja sijaishuollossa.

Olen psykoterapeutti / pari - ja perheterapeutti. Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK). Olen myös työnohjaaja, teen yksilö- ja ryhmätyönohjausta.
Tarvittaessa teen myös kotikäyntejä.

Olen opiskellut neuropsykiatriseksi valmentajaksi, sillä minua on erityisesti kiinnostanut tehdä työtä ADHD- ja Asperger -piirteisten henkilöiden kanssa. Erilaisuuden ja samanlaisuuden yhteensovittaminen ja niiden arkipäiväksi tekeminen on innostava päämäärä - miten luoda erilaisuudesta vahvuutta.

Mina patientgrupper

Pariterapia ja perheterapia, yksilötapaamiset erilaisissa elämänkriiseissä. Vanhempain ohjaukset liittyen lapsen/nuoren omaan psykoterapiaan.

Extra info

Pariterapiaan tulosyinä voivat olla vuorovaikutusongelmat, erokysymykset, uskottomuus ja erilaiset kriisit suhteessa. Pariterapiaan voi hakeutua jo ennen isojen ongelmien syntymistä, mieluummin aiemmin kuin liian myöhään.

Perheterapiaa käytetään tilanteissa, joissa ongelmat liittyvät perheen sisäisiin suhteisiin. Perheterapian aloittamisen perusteluna voi olla yksittäisen perheenjäsenen ongelmat tai useamman jäsenen väliset vuorovaikutus- tai muut vaikeudet.

Perheterapia voidaan toteuttaa erilaisissa kokoonpanoissa ja tapaamisten aikana voidaan kokoonpanoja vaihdella. Osallistujina voi olla koko perhe tai osia siitä, yksi henkilö, vanhempi tai pariskunta.

Pris för inledande besök

95,00

Pris för regelbunden session

95,00

Mer info om prissättning

45 min aika 95e
60 min aika 115e
90 min aika 155e