Hemsidan / Hitta hjälp / Sanna Pajunen

Sanna Pajunen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v
Terapis längd
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Den här terapeut erbjuder utbildningsterapi Läsa mer.
Olen sairaanhoitaja ja kognitiivinen psykoterapeuttiopiskelija ja valmistun 12/25. Otan vastaan koulutuspsykoterapiapotilaita sekä lyhytterapia-asiakkaita. Voit varata ajan myös EMDR-työskentelyä (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) sisältävään terapiaan.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen
Ytterligare utbilgningar

Kriisit ja traumat EMDR

Hurdan är jag som terapeut

Minulle terapeuttina on tärkeää, että asiakkaani kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi. Terapeuttina olen läsnäoleva, aito ja aktiivinen. Pidän tärkeänä, että pystymme luomaan avoimen ja luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen, jossa uskallat lähteä työskentelemään. Työtapani on tutkiva ja tavoitteena on pyrkiä yhdessä etsimään uusia näkökulmia ja toimintatapoja haastaviin elämäntilanteisiin. Olen empaattinen, mutta tarvittaessa haastan asiakasta lempeän suorapuheisesti kohti muutosta. Tarkoitus on lisätä asiakkaan itsetuntemusta ja hyväksyntää itseä kohtaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Vad gör man i mina sessioner

Kognitiivisessa terapiassa tarkastellaan asiakkaan tunteita, ajatuksia ja toimintatapoja. Kognitiivisen viitekehyksen keinoin pyrimme työskentelemään yhdessä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Tarkoitus on yhdessä luoda ymmärrystä tilanteista, jotka ovat mahdollisesti altistaneet nykyhetken ongelmallisille ja haastavina näyttäytyvinä ajattelu- tai käyttäytymismalleina. Työskentelyn tavoitteet ja kesto suunnitellaan aina yhdessä. Asiakkaan kokemus ja tarina ovat aina terapian keskiössä ja ne määrittävät terapian sisällön. Voimme käyttää vastaanotolla erilaisia menetelmiä joista sovitaan aina yksilöllisesti jokaisen omien tarpeiden mukaan yhdessä yhteistyössä. Voimme tehdä erilaisia kehollisia vakautumisharjoitteita. Lisäksi voimme käyttää EMDR-terapiaa.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Specialiseringsgrupper
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Persoonallisuushäiriöt Lastensuojelun asiakkaat Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Min professionella bakgrund och kunnande

Olen työskennellyt yli 14 vuotta lasten, nuorten ja aikuisten parissa pääosin lastensuojelussa, nykyään työskentelen erikoissairaanhoidossa psykiatrialla. Työkokemukseni kautta minulle on tuttua se, millaisia haasteita ja kriisejä elämässä voi kohdata. Lisäksi olen saanut työskennellä erilaisissa ympäristöissä, joten yksilön kohtaaminen kriisien keskellä on minulle luontaista.

Voit varata ajan myös EMDR-työskentelyä (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) sisältävään terapiaan. Olen käynyt EMDR 1 ja 2-osat. Lisäksi olen ohjannut vakautumistaitoryhmää, joka on tarkoitettu varhaisessa vaiheessa lapsuudessaan traumatisoituneille.

Mina patientgrupper

Työskentelen aikuisten kanssa, koulutuksen aikana otan vain itsemaksavia asiakkaita. Kiinnostuksenani on etenkin traumat, elämänkriisit ja ahdistuneisuus.

Extra info

Mikäli olet kiinnostunut koulutuspsykoterapiasta, voit olla yhteydessä minuun sähköpostilla. Tai mikäli sinulle tulee muuta kysyttävää terapiasta tai työskentelytavoista, voit laittaa rohkeasti sähköpostia sanna.pajunen@terapiatalonoste.fi.

Pris för inledande besök

50,00

Pris för regelbunden session

50,00

Mer info om prissättning

EMDR-interventiot hinnoitellaan erikseen.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.