Hemsidan / Hitta hjälp / Riina Tähti

Riina Tähti

Psykoterapeutti, Sosionomi, Kognitiivinen
Kouvola, Keskusta
Etäyhteydellä, koko Suomi
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja
Terapeuttina olen huumorintajuinen, energinen, välitön ja empaattinen. Työssäni minua ohjaa avoin kiinnostus elämän eri ilmiöitä ja yksilön omaa kokemusmaailmaa kohtaan. Käytän kognitiivisen psykoterapian menetelmien ohella joustavasti myös skeema- ja tunnekeskeisen psykoterapian menetelmiä.
Psykoterapeutisk orientering
  • Kognitiivinen
  • Muu
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Ytterligare utbilgningar

Neuropsykiatrinen valmentaja

Hurdan är jag som terapeut

Terapeuttina minulle on tärkeää tasavertaisen, luottamuksellisen ja kunnioittavan yhteistyösuhteen luominen. Terapiassa haluan tarjota sinulle turvallisen tilan, jossa sinun on helppo tuoda esille itsellesi merkityksellisiä tapahtumia, kokemuksia, ajatuksia ja tunteita. Etenemme aina sinun tahdillasi, kun tutkimme ja jäsennämme tapaasi nähdä ympäröivä maailma, muut ja itsesi. Lempeällä kannustuksella ja aktiivisella työotteella haluan auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivia uusia ajatusmalleja ja toimintatapoja elämääsi. Ajattelen, että jokaisen tarina on kertomisen ja kuulemisen arvoinen ja Terapeuttina koen, että minulla on etuoikeus olla mukana matkallasi.

Vad gör man i mina sessioner

Käytän työssäni laajasti kognitiivisen psykoterapian menetelmiä. Terapeuttina olen aktiivinen ja eteenpäin pyrkivä, tarvittaessa tilaa-antava. Terapian alussa kartoitetaan yhdessä elämäntilannetta, hahmotetaan elämäntarinaa ja keskustellaan muutostoiveista. Yhdessä asetettuja tavoitteita työstetään muun muassa tarkastelemalla vuorovaikutussuhteita ja niiden merkityksiä, erilaisia tapahtumien syy-seuraussuhteita, omia toimintatapoja, uskomuksia ja ajatusmalleja. Tavoitteena on auttaa sinua uusien oivallusten äärelle ja parantaa elämänlaatua. Suurennuslasilla tutkimme myös tunteita, tunteiden tunnistamista ja niiden säätelyä, automaattisia ajatuksia sekä tulkintoja itsestä ja muista. Erityisesti koen hyödylliseksi elämänjanatyöskentelyn, tunnetyöskentelyn, sekä kokemuksellisesta työskentelystä skeematerapeuttiset interventiot kuten mielikuvaharjoitteet ja tuolityöskentelyn.

Jag erbjuder hjälp för
Vaikeaan elämäntilanteeseen Persoonallisuushäiriöön Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Specialiseringsgrupper
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Min professionella bakgrund och kunnande

Minulla on työkokemusta 15 vuodelta lastensuojelusta, jossa olen työskennellyt muun muassa käytösoireisten, neuropsykiatristen (erityisesti ADHD ja ADD) ja päihteiden käytöllä oirehtivien nuorten (14v-20v) ja heidän perheidensä kanssa.

Mina patientgrupper

Työskentelen lasten ja nuorten (9-25v.) ja aikuisten kanssa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on lastensuojelun sijaishuollossa kodin ulkopuolelle sijoitettujen elämän haasteet, käytösoireiset lapset ja nuoret sekä päihteiden käytöllä oirehtivat nuoret ja aikuiset, persoonallisuushäiriöt etenkin epävakaat, traumat, itsetunto-ongelmat, elämän muutosvaiheiden tuomat haasteet, ahdistus ja masennus.

Extra info

Erikoistumisopinnot ovat alkaneet skeematerapian parissa.

Pris för inledande besök

100,00

Pris för regelbunden session

100,00

Mer info om prissättning

Yksilöpsykoterapia 100€/45min

Laskuun lisätään toimistomaksu 8,90€, ja KELAn omavastuuosuuksien hakemisesta asiakkaan puolesta veloitetaan 10€ /lasku.