Hemsidan / Hitta hjälp / Katariina Kähkölä

Katariina Kähkölä

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Pariterapia
Tampere,
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ikäihmiset yli 67v Ryhmät
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Elämässä tulee joskus eteen kriisejä ja niiden ratkaisemista yhdessä minulle lähimpien ihmisten kanssa. Olen Valviran laillistama pari- ja perhepsykoterapeutti. Integratiivinen koulutustaustani auttaa eri menetelmin suhdekriisien selvittelyssä ja vuorovaikutushäiriöiden läpikäymisessä.
Psykoterapeutisk orientering
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Hurdan är jag som terapeut

Terapeuttina työskentelen ensisijaisesti havainnoiden, arvioiden ja empaattisesti. Pidän tärkeänä että kaikki tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi. Pari- ja perheterapiassa tutkitaan ihmissuhteita ja niissä esiintyviä vuorovaikutushäiriöitä. Tilanne kotona saattaa olla hyvin tulehtunut ja terapian avulla on mahdollista rauhoittaa tilannetta ja saada apua perhetilanteen selvittelyyn. Ei ole niin pientä tai isoa ongelmaa jonka kanssa ei voisi vastaanotolle saapua. Psykoterapia on tavoitteellista hoitoa; asiakkaan ja terapeutin välille pyritään rakentamaan luottavainen yhteys ja katsomme yhdessä oireen taakse.

Vad gör man i mina sessioner

Istunnoilla tutustutaan keskustellen ja kuunnellen pyrkien luomaan luottavainen ja turvallinen ilmapiiri. Tämä antaa asiakkaalle tilaa käydä läpi elämän vaikeita asioita. Tulehtuneissa pari- tai perhetilanteissa on monesti hyödyllistä myös tutkia sukupuuta ja hahmottaa lapsuudenperheen toimintamalleja ja tunneilmapiiriä löytääksemme ymmärrystä tämän hetken ristiriitoihin.

Jag erbjuder hjälp för
Menneisyyteni käsittelyyn Ihmissuhdeongelmiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Masennukseen/ahdistukseen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Specialiseringsgrupper
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Psykoottiset häiriöt Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Pris för inledande besök

90,00

Pris för regelbunden session

105,00

Mer info om prissättning

45 min 90 euroa, 60 min 105 euroa ja 90 min 160 euroa.