Hemsidan / Hitta hjälp / Kari Ahtiainen

Kari Ahtiainen

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Patientgrupper
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapis längd
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeut erbjuder
Päiväaikoja
Tervetuloa uudet asiakkaat etänä tai livenä! Olen psykoterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja teologian maisteri. Nyt on tilaa uusille Kela-asiakkaille (16-67 vuotiaat), HUS Palveluseteliasiakkaille sekä tietysti itsemaksaville nuorille (13- 18v.) ja aikuisasiakkaille. Ajanvaraus: www.kariahtiainen.fi
Psykoterapeutisk orientering
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-behörighet

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Hurdan är jag som terapeut

Terapeuttina olen kuunteleva, myötätuntoinen ja rauhallinen. Tarvittaessa myös aktiivinen. Tuen ja arvostan asiakkaan pyrkimyksiä edetä asettamansa tavoitteen suuntaisesti. Annan terapiakeskusteluissa tilaa asiakkaan omille pohdinnoille ja haluan edistää asiakkaan mahdollisuuksia löytää itselle sopivia ratkaisuja. Vahvuuksiani ovat monipuolinen elämänkokemus ja pitkä kokemus ihmissuhdetyöstä.

Vad gör man i mina sessioner

Terapiaistunnoissa tavoitteena on saada aikaan myönteisiä muutoksia asiakkaan elämässä hänen toivomaansa suuntaan. Asiakas ja terapeutti yhdessä määrittelevät ne tavoitteet, joita kohti terapiassa edetään. Painopiste on asiakkaan omien voimavarojen, päämäärien ja taitojen vahvistumisessa. Terapeuttina olen aktiivinen, tasavertainen kuuntelija ja kyselijä. Menetelmänä käytetään keskustelua, jota tuen tarpeen vaatiessa edistämme erilaisilla havainnollistavilla välineillä.

Jag erbjuder hjälp för
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin
Min professionella bakgrund och kunnande

Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni ole toiminut kasvatus - ja opetusalalla. Minulla on pitkä kokemus opetustyöstä ja opetuksen johtotehtävistä. Terapiatyötä olen tehnyt aktiivisesti jo yli seitsemän vuotta.

Mina patientgrupper

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Kela-asiakkaiksi voin ottaa 16-67 vuotiaita. Itsemaksavina myös 13-18 vuotiaat ovat tervetulleita. Kiinnostuksenani ovat erilaiset traumat, kriisit, elämän haasteet, ihmissuhteisiin liittyvät kysymykset ja tunnetaidot. Ahdistus, masennus ja uupumusteemat myös lähellä sydäntäni. Samoin työelämän kysymykset.

Pris för inledande besök

100,00

Pris för regelbunden session

100,00

Mer info om prissättning