Etusivu / Löydä apua / Studio Soleil

Studio Soleil

Etsitkö ammatillista keskusteluapua vaikeassa elämäntilanteessa, tai muutoin selventääksesi ajatuksiasi ja saadaksesi ulkopuolista näkökulmaa? Studio Soleil Oy tarjoaa laadukasta ja korkeatasoista psyykkisen hyvinvoinnin palveluja yhden katon alla. Psyykkisen hyvinvoinnin palvelut kattavat mm. psykoterapia-, psykologi- ja työnohjauspalveluja niin yksilöasiakkaille, yrityksille, pariskunnille, perheille kuin muillekin ryhmille.
Palvelumme

Psykoterapia on psyykkisen terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävää tavoitteellista terveydenhuollon ammatillista toimintaa. Se on erilaisten elämän ongelmakohtien, kriisien ja psyykkisen huonovointisuuden hoitamista pääsääntöisesti keskustelun avulla. Psykoterapian tavoitteena on poistaa tai lievittää psyykkistä huonovointisuutta ja siihen liittyvää kärsimystä, tukea psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisätä henkilön valmiuksia itse ratkaista ongelmiaan.

Voit hakeutua psykologin tai psykoterapeutin vastaanotolle matalalla kynnyksellä, ilman lähetteitä ja “tavallisten ihmisten tavallisissa asioissa”. Tavallisia syitä psykologin vastaanotolle tai psykoterapiaan tuloon ovat monenlaiset elämän solmukohdat, esimerkiksi muutos- ja kriisitilanteet, vaikeudet arjessa, ihmissuhteissa, opiskelussa tai työssä, aiemmat elämäntapahtumat ja traumat

Osaamisemme

Tiimissämme toimii monta ammattitaitoista psykoterapeuttia, joista löydät sopivan asiantuntijan tilanteeseesi. Kuten asiakkaatkin, myös jokainen psykoterapeutti on omanlaisensa, omine persoonineen ja työskentelykäytäntöineen: terapeuteilla on sekä erilaisia taustakoulutuksia että erilaisia terapia- ja muita täydennyskoulutuksia, joiden teoreettiset lähtökohdat ja työskentelytavat eroavat toisistaan. Tämän vuoksi yhtä ja ainoaa oikeaa terapiamuotoa on vaikea määrittää, ja tärkeintä onkin, että kukin asiakas löytää itselleen ja tilanteeseensa mahdollisimman hyvin sopivan psykoterapeutin ja terapian tekemisen tavan. Tämä onnistuu tiimimme terapeuttien ja psykologien kuvausten avulla. Tiimimme erityisenä vahvuutena on toistemme hyödyntäminen: ohjaamme asiakkaita tarvittaessa toisillemme, konsultoimme toisiamme, ja teemme tiiminä voitavamme sen eteen, jotta työmme jälki olisi mahdollisimman hyvää. Kaikki psykoterapeutit ja psykologit ovat Sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston (Valvira)

Terapeuttimme
Psykoterapeutti, Kognitiivinen, Psykologi
Joensuu
Helsinki
Näytä lisää

Olen kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti, peruskoulutukseltani psykologi. Vastaanotollani on tilaa lyhytpsykoterapiaan (5-20 kertaa) tammikuusta alkaen. Työskentely tapahtuu kokonaan etänä videoyhteydellä. Tällä hetkellä Kelan kuntoutuspsykoterapian asiakaspaikat ovat täynnä vuodelle 2022.

Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen