Etusivu / Löydä apua / Merikratos

Merikratos

Merikratos on kotimainen sosiaali- ja terveydenhuollon yritys, palvelemme valtakunnallisesti ja pyrimme tukemaan ihmisiä heidän arjessaan. Ihminen ja aidot kohtaamiset ovat keskiössä kaikessa toiminnassamme. Tarjoamme inhimillisiä ja vaikuttavia palveluita, jotka tarjoavat keinoja selviytyä arjen haasteissa, sekä mahdollistavat muutoksien syntymistä ihmisten omissa toimintamalleissa.
Palvelumme

Tuotamme palveluita asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Perheterapeuttimme palvelevat asiakkaita tällä hetkellä Turussa ja Tampereella.

Osaamisemme

Osaajamme ovat helposti lähestyttäviä, aitoja persoonia, joille tärkeää on asiakkaan kuuleminen ja arvostava kohtaaminen. Kaikki osaajamme kouluttautuvat aktiivisesti ja näin vahvistavat omaa osaamistaan. Terapeuteillamme on kokemusta monenlaisilta työkentiltä, mikä tarjoaa heille laajaa tarkastelukulmaa erilaisiin ilmiöihin sekä ymmärrystä yksilöiden ja perheiden erilaisiin tapoihin toimia (esim. kiintymysnäkökulma, traumanäkökulma, systeeminen näkökulma, dialogisuus, vuorovaikutuksen pulmat, ylisukupolvisuus).

Terapeuttimme
Psykoterapeutti, Voimavarakeskeinen perheterapia, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja
Turku,
Näytä lisää

Olen voimavarakeskeinen erityistason perhepsykoterapeutti (tarvittaessa neuropsykiatrisin menetelmin) sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja (psykiatrinen hoito).

Työskentelytapa
Työskentelytapoja ei ole vielä määritetty.
Asiakasryhmät
Perheet
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Psykoterapeutti, Perheterapia, Sosionomi
Turku, keskusta
Näytä lisää

EN VALITETTAVASTI VOI OTTAA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA ASIAKKAITA! Olen Valviran ja KELAn hyväksymä erityistason perhepsykoterapeutti, (kriisi- ja traumapainot.). Käytän työssäni myös DDP-vuorovaikutteista kehityspsykoterapian menetelmää.

Työskentelytapa
Työskentelytapoja ei ole vielä määritetty.
Asiakasryhmät
Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Tampere, Keskusta
Turku, Keskusta