Etusivu / Löydä apua / Tuula Saariaho

Tuula Saariaho

Psykoterapeutti, Työterveyshoitaja, Ratkaisukeskeinen
Raahe, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Asiakastyöskentelyni perustana on ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut ajattelu. Lisäksi käytän kognitiivisia ja kuvataideterapian menetelmiä. Asiakkaakseni voit tulla omakustanteisesti tai Kela-korvauksella.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kuvataideterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina kuvailisin itseäni tilaa antavaksi, rauhalliseksi ja asiakkaan näkemystä kunnioittavaksi. Pyrin kuuntelemaan asiakasta tarkasti, jotta ymmärtäisin mahdollisimman hyvin, millaisessa tilanteessa hän tällä hetkellä on, ja mitä hänen elämäntarinaansa sisältyy. Näkemykseni mukaan terapiaprosessissa kuljemme asiakkaan kanssa yhdessä tutkimassa elämää ja sen haasteita ja rikkautta. Uskon uusiin mahdollisuuksiin, ratkaisuihin ja oivalluksiin terapiaprosessin myötä.

Mitä istunnoillani tehdään

Kriisikeskustelukäynneillä menetelmänä on useimmiten keskustelu, mahdollisesti myös kuvataideterapian menetelmät.
Psykoterapiaistunnoissa keskustelun lisäksi voidaan käyttää toiminnallisia ja kuvataideterapian menetelmiä. Esimerkiksi tarkastella terapeuttista sukupuuta, visualisoida elämäntarinaa, tunnistaa tunteita ja niiden kehollista ilmenemistä jne. Kuvataideterapiassa painopiste on erilaisessa kuvallisessa työskentelyssä ja vähemmän sanallisessa työskentelyssä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

82,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia (omakustanteinen) 45 min 82 euroa
Kriisi- ja tukikeskustelut 60 min/ 82 euroa
Kelan korvaamat psykoterapiat
45 min omavastuu 24,40 euroa (Kelan tuki 57,60 euroa)