Etusivu / Löydä apua / Teemu Heino

Teemu Heino

Psykoterapeutti, Psykologi, Gestalt-terapia
Vihti, Nummela
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen koulutukseltani psykologi sekä psykoterapeutti. Työurallani olen ehtinyt toimia monenlaisissa työtehtävissä lastensuojelusta kuntoutukseen ja työterveyteen. Psykologin/psykoterapeutin työn ohella toimin paljon myös työnohjaajana ja kouluttajana..
Psykoterapiasuuntaus
  • Gestalt-terapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina työskentelyni lähtökohta on tasavertainen ja hyvässä kontaktissa tapahtuva hoitosuhde. Lähestyn ihmistä kokonaisvaltaisesti ja ainutlaatuisena yksilönä enkä siksi tapaa laittaa erityistä painoarvoa asiakkaan tietylle diagnoosille. Tästä lähtökohdasta toivotan kaikki asiakkaani tervetulleeksi psyykkisen pahoinvoinnin laadusta riippumatta. Kokemusta omaan kuitenkin eniten masennuksen, ahdistuksen, pelkojen, pakko-oireilun, syömishäiriöiden, kroonisen kivun, unettomuuden, lapsettomuuden, parisuhdeongelmien, väkivallan sekä työuupumuksen hoidosta. Vastaanottoni sijaitsee Nummelassa, Vihdissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Gestalt-terapia on psykoterapian muoto, jossa painottuu tiedostamisen kautta henkilökohtaisen vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnista. Asiakkaan oman ainutlaatuisen kokemuksen tutkiminen nykyhetkessä, terapeutin ja asiakkaan välisen tasa-arvoisen ja hyväksyvän suhteen arvostaminen ja kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja tilannetekijöiden vaikutuksen huomioiminen ovat tärkeitä tutkittaessa yhteistyössä sitä, millä tavalla asiakas on omassa elämässään pyrkinyt sopeutumaan ja selviytymään niistä vaikeuksista, joita hän on kohdannut.
Gestalt-terapiassa pyritään paljon keskittymään nykyhetkeen ja menneisyyden kokemuksia työstettäessä keskitytään siihen, millä tavalla nämä menneisyyden ja nykypäivän selviytymiskeinot vaikuttavat asiakkaan elämään ja estävät häntä ylläpitämästä tasapainoaan tai hyvinvointiaan

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Elämäntapamuutokseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykologin/psykoterapeutin työn ohella toimin paljon myös työnohjaajana (erit. sosiaali- ja terveydenhuollon sekä opetusaloilla) ja koulutan myös säännöllisesti työelämään liittyvissä asioissa. Olen tavannut töissäni hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä keskosista yli satavuotiaisiin. Koen tämän monimuotoisuuden rikastuttavan tapaani toimia psykoterapeuttina. Jatkoin myös psykoterapeutin opintojani ja valmistuin vaativan erityistason psykoterapeutiksi vuoden 2016 alussa. Minulla on myös työterveyspsykologin pätevyys.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kela-terapiaan hakeutuminen tutustumiskäynti 40 e, maksu jälkikäteen laskulla.