Etusivu / Löydä apua / Tea Alarmo
Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Jyväskylä,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v Lapset alle 13v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykologi, perheterapeutti ja psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen viitekehys, valmistun 12/2023). Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Perheterapia
Millainen terapeutti olen

Olen pohjakoulutukseltani psykologi, perheterapeutti ja parhaillaan opiskelen kognitiiviseksi yksilöterapeutiksi. Terapeuttina ja psykologina olen aktiivinen ja pyrin auttamaan asiakasta jäsentämään omia tunteitaan, ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Vahvuutenani on selkeys, johdonmukaisuus, rauhallisuus ja kuuntelemisen taito. Minulle on tärkeää kohdata asiakas yksilöllisesti, mutta ei välttämättä yksin. Olet siis tervetullut vastaanotolle yhdessä läheisesi kanssa, jos niin on sinulle luontevampaa. Ei KELA korvaavuutta.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisissa pyritään kognitiivisen psykoterapian keinoin lisäämään asiakkaan taitoja ja valmiuksia käsitellä ja ratkoa elämässä kokemiaan ja vastaan tulevia haasteita ja tavoitella haluamaansa muutosta. Toisinaan voidaan antaa kotiin välitehtäviä, jotka vahvistavat terapiassa opitun siirtymistä osaksi asiakkaan arkea. Tapaamistiheys vaihtelee asiakkaan tarpeista riippuen. Tapaamisilla voidaan hyödyntää keskustelun lisäksi esimerkiksi mielikuvaharjoittelua, kehollisia menetelmiä ja erilaisia ahdistuksenhallintakeinoja. Alaikäisen lapsen ja nuoren hoitoprosessi alkaa aina yhteisellä tutustumistapaamisella huoltajien ja alaikäisen kanssa, jossa lapsi ja hänen huoltajansa voivat pohtia olenko lapselle ja perheelle sopiva terapeutti. Yhteistapaamisia voi myös olla hoidon aikana ja lopussa. Perhe-ja pariterapiassa on mahdollisuus tarkastella tilanteita, jotka vaikeuttavat perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta. Yhdessä pyrimme näitä tilanteita helpottamaan.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä (terveyskeskus, erikoissairaanhoito, korkeakoulujen terveydenhuolto, perus- ja erityiskoulut).

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden eli kaikenikäisten kanssa.

Lisätiedot

ajanvaraukseni löytyy https://www.mehilainen.fi/laakarit/tea-alarmo

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykologin ohjaus-, perhe- tai vanhemman käynnin hinta on 85 euroa/45 min ja 135 euroa/90 min.