Etusivu / Löydä apua / Tanja Aaltonen

Tanja Aaltonen

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Kognitiivinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tarjoan psykologin keskusteluhoitoa ja psykologisia tutkimuskäyntejä sekä nuorille, että aikuisille. Vuodesta 2012 lähtien olen työskennellyt nuorisopsykiatrialla ja työkokemusta minulla on myös lastenpsykiatrialta, lastenneurologialta, koulupsykologina ja lastensuojelusta. Ole rohkeasti yhteydessä!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Integratiivinen
Millainen psykologi olen

Usein saan kiitosta tavastani työskennellä aidosti omalla persoonallisuudellani asettumatta asiakkaan yläpuolelle. Näytän tunteeni, ihmettelen ja kyselen ääneen, käsittelen vaikeitakin asioita huumorin avulla. Aitouteeni kuuluu myös esittää vaikeita kysymyksiä, haastaa vanhoja toimintatapoja. Minulle tärkeää on kunnioittaa asiakkaan kokemusta ja tunteita ja luoda turvallinen yhteys niiden käsittelylle.

Psykologisissa arviointikäynneissä erityisinä vahvuuksinani koen laajan ammattitaidon sekä neurologisissa, että psykiatrisissa vaikeuksissa. Voit tulla luokseni arvioon esim. silloin, kun pohdit, onko pulmissasi mahdollisesti kyse myös neuropsykiatrisista vaikeuksista tai tarvitsisitko "isompaa" apua. Myös pelkkä mielenkiinto omaan persoonallisuuteesi perehtymiseen riittää.

Erityisosaamisaluettani on nuorten kanssa työskentely, mutta olen sekä nykyisissä, että aiemmissa työtehtävissä työskennellyt paljon myös aikuisten kanssa.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynneillä keskustelemme mieltäsi painavista asioista. Pohdimme yhdessä, mihin pulmaan haluaisit apua/muutosta. Keskitymme paljon tunnistamaan tunteitasi, koska ne ohjaavat sinulle parhaaseen toimintaan. Käytämme jonkin verran kuvakortteja ja rentoutus -/kehollisia menetelmiä tunteiden tunnistamiseen ja niiden hallintaan. Jonkin verran saatan antaa kotitehtäviä, esim. tunnepäiväkirjan täyttäminen.

Psykologisissa tutkimusjaksoissa tapaamme 3-5 kertaa (sisältäen alkuhaastattelun ja palautekäynnin). Lasten kohdalla tapaan aina myös vanhemmat. Tutkimuskäynneillä täytämme erilaisia lomakkeita ja teemme tehtäviä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lääkärin määräämästä psykologin tutkimus-/ hoitojaksosta saattaa saada korvauksen vakuutuksesta, katso siis vakuutuspapereitasi/soita vakuutusyhtiöön.

Tutkimuskokonaisuudet hinnoittelemme yhteistyössä arvioinnin toivotun laajuuden mukaan. Arvioinnin laajuudesta riippuen kokonaisuus vie 3-5 tapaamiskertaa, sisältäen alkuhaastattelut, palautekäynnin ja yhteenvedon/lausunnon. Tarvittaessa kokonaisuuteen sisällytetään myös palautekäynti yhteistyöverkoston kanssa (esim. lääkäri, koulu).