Etusivu / Löydä apua / Susanna Greus

Susanna Greus

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Tampere, Keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykologi ja kognitiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa aikuisille edullisempaan hintaan, jolloin terapia ei ole Kela-korvattavaa. Valmistuminen joulukuussa2019. Minulle voi varata aikoja myös psykologin tuki- tai kriisikäynnille liittyen monenlaisiin tilanteisiin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivinen, empaattinen ja kuunteleva. Pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa voi keskustella vaikeistakin asioista. Työotteeni on tasavertainen. Pyrin yhdessä asioita tutkien sekä harjoitellen auttamaan potilasta löytämään uusia toimintatapoja ja siten voimaan paremmin. Minulla on kokemusta monenlaisista asiakkaista ja elämäntilanteista.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskeisiä työskentelyn kohteita ovat potilaan haittaa tuottavat ajatukset ja uskomukset sekä niihin liittyvät hankalat tunteet. Terapiassa myös kokeillaan ja harjoitellaan uudenlaisia toimintatapoja. Koulutuspsykoterapiajakson alussa määritellään tavoitteet, joita kohti työskennellään yhdessä. Potilasta autetaan ymmärtämään omaa kokemusmaailmaansa ja käyttäytymistään ja sitten löytämään keinoja näiden muuttamiseen. Lähtökohtana on aina potilaan ainutkertainen kokemus. Kognitiivisen psykoterapian eri sovelluksia on tutkittu paljon, ja ne on havaittu hyödyllisiksi mm. ahdistus- ja masennusoireista kärsivien sekä monien muiden häiriöiden hoidossa. Tärkeintä on hyvä terapiasuhde ja kokemus kuulluksi tulemisesta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt pitkään neuvolapsykologina, terveyskeskuspsykologina sekä perheneuvolassa. Minulla on perheneuvolakoulutus sekä täydennyskoulutusta lapsen kehitykseen liittyen. Vauva- ja pikkulapsiperheiden elämän haasteet ovat tuttuja. Olen hoitanut paljon mm. masennusta (myös synnytyksenjälkeinen masennus), ahdistuneisuutta, erokriisejä sekä muita elämänkriisejä. Lapsuuden tapahtumien psyykkiset vaikutukset ovat niin ikään osaamisaluettani. Työskentelen suomeksi ja englanniksi.

Asiakaskuntani

Työskentelen hyvin monenlaisten asiakasryhmien kanssa: yksilökäynnit, lyhytkestoinen parisuhdeneuvonta, raskauteen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen liittyvät asiat, erokriisit, uusperheasiat.

Lisätiedot

Ajanvaraus: www.komppi.net: Susanna Greus

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koulutuspsykoterapia 75 euroa/45 min.
Psykologin tuki- tai kriisikäynti 75 euroa/45 min.
Yksilökäynti; parisuhdeongelmat tai lapsettomuus 75 euroa/45 min.
Vanhemman ohjaus- ja tukikäynti 75 euroa/45 min.