Etusivu / Löydä apua / Soila Ilona Lauronen

Soila Ilona Lauronen

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Elämän erilaiset muutostilanteet ovat hyviä hetkiä pysähtyä kuuntelemaan ja pohtimaan, mitä on kokenut, miltä tämä hetki tuntuu ja mitä toivoo tulevalta. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni keskustelemaan mieltäsi askarruttavista asioista.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Psykodynaaminen
Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen psykologi olen

Psykologina olen lämmin, hyväksyvä ja osallistuva, ja haluan vahvistaa asiakkaassani toivoa. Keskityn erityisesti vahvan ja merkityksellisen yhteistyösuhteen luomiseen. Tapaamisilla pyrin heijastelemaan ja pohtimaan yhdessä kuulemaani ja avaamaan uusia näkökulmia. Keskeiseksi koen, että onnistumme tapaamisillamme lisäämään ymmärrystä ja itsemyötätuntoa. Pidemmässä terapeuttisessa työskentelyssä voimme yhdessä hahmottaa laajemmin sitä tarinaa, millaiseksi mennyt, nykyhetki ja mahdolliset toiveet tulevaisuudesta elämän kertomuksessa muodostuvat.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelytapani on integratiivinen, erilaisia terapeuttisia näkökulmia yhdistelevä. Ihmiskuvani vastaa vahvasti psykodynaamista ja kehityspsykologista näkemystä, mutta sovellan vastaanotollani myös kognitiivisen ja kognitiivis-analyyttisen terapian menetelmiä. Olen kiinnostunut kokemusten rakentumisesta mielessä sanoina, ilmauksina ja kielikuvina. Rakkauteni kielen ilmiöihin näkyy myös työtavoissani: Käytän mielelläni perinteisen keskustelun lisänä muun muassa unityöskentelyä sekä kirjoittamista.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt vuodesta 2012 neuvolan psykologipalveluissa. Opiskeluaikana ja työni ohella olen lisäkouluttautunut erilaisiin varhaisen vuorovaikutuksen havainnoinnin ja tukemisen menetelmiin (esim. MIM, Care Index, Mentalization based therapy for families). Päivittäiseen asiakaskuntaani kuuluu sekä aikuisia että lapsia odotusajasta kouluikään asti.

Asiakaskuntani

Erityisenä kiinnostuksenkohteenani on työskentely aikuisasiakkaiden kanssa, jotka kaipaavat tukea muuttuneessa tai muuttuvassa elämäntilanteessaan. Tällaisia hetkiä voi tulla eteen esimerkiksi itseen tutustuessa tai parisuhteen tai vanhemmuuden erilaisissa vaiheissa. Vanhemmuuden kysymyksissä tapaan mieluusti koko perhettä yhteisillä ja erillisillä käynneillä.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta