Etusivu / Löydä apua / Sirpa Rantala

Sirpa Rantala

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Seinäjoki,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Päiväaikoja
Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen KELAn etuuksilla yksilöterapia. Terapeuttina olen aktiivinen ja kuunteleva. Haluan työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa positiivisella otteella tulevaisuuteen suuntautuen. Pidän tärkeänä rehellisyyttä ja luottamuksellista yhteistyötä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen KELAn etuuksilla yksilöterapia. Terapeuttina olen aktiivinen ja kuunteleva. Positiivinen ote luo luottamuksellisen suhteen. Työskentelyotteessa olen rauhallinen, asiakasta arvostavan myötätuntoinen. Toisaalta olen jämpti, mutta puolueeton. Huomiokykyinen yhteistyö on kehittynyt ajan kanssa. Huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet, joilla päästään parhaaseen yhteiseen luottamukseen. Luottamuksen saaminen edellyttää molemminpuolista rehellisyyttä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapeuttina olen aktiivinen, kuunteleva ja ystävällinen.. Työskentelyotteessa olen rauhallinen, asiakasta arvostavan myötätuntoinen. Toisaalta olen jämpti, mutta puolueeton. Huomiokykyinen yhteistyö on kehittynyt ajan kanssa. Huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet, joilla päästään parhaaseen yhteiseen luottamukseen. Luottamuksen saaminen edellyttää molemminpuolista rehellisyyttä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Aluksi kuuntelen asiakasta mikä on hänen viestinsä minulle. Asiakas kertoo sen mitä hän haluaa tuoda esille elämästään tai ongelmistaan. Keskustelujen edetessä asetamme tavoitteet terapiakäynneille ja elämän mahdolliselle muutokselle. Eteneminen tapahtuu ratkaisukeskeisen terapian Reteaming-prosessin avulla, motivoin ihmisiä saavuttamaan sen minkä he haluavat saavuttaa.

Asiakaskuntani

Työssäni olen hoitanut erilaisia psyykkisesti sairaita henkilöitä.

Lisätiedot

Työskentelen aikuisten ja yli 16 vuotiaiden kanssa. Kiinnostukseni on etenkin käytöshäiriöiset ja erilaiset psyykkiset tilanteet.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta